Diana Matei, crize de gelozie când vedea că altă femeie îi crește copilul: „Nu am avut timp să realizez că sunt mamă”
Data publicării:
Diana Matei are o întreagă poveste de viață cu soțul său, celebrul lăutar Marian Cleante. Cei doi nu au fost priviți bine de ambele lor familii, iar profesia a venit ca o provocare peste celelalte momente dificile ale vieții.

Acum 8 ani Diana Matei i-a dat naștere lui Ianis, fiul ei și al lui Marian Cleante. Momentul în care a devenit mamă nu a fost ușor, nașterea nimerindu-se în singurul weekend liber al artistei din anul 2015. Mai mult, Diana povestește cum a fost să treacă prin cea mai mare provocare a vieții ei.

Nu a stat foarte mult că, la o săptămână după naștere, ea s-a reîntors pe tocuri și pe scenă.

„Cred că deja ne prinsese valul. Eram foarte obosiți din cauza concertelor, care erau aproape tot timpul. Celebritatea venise peste noi. Când a venit Ianis în viața noastră, a fost un miracol, dar nu știu dacă am asimilat pe măsura importanței evenimentului în sine, pentru că eu eram pe scenă tot timpul, și însărcinată. Aveam evenimente vineri, sâmbătă și duminică. Îmi amintesc că am născut în singurul weekend liber pe care l-am avut în 2015, iar la o săptămână a trebuit să fiu iar pe tocuri și să cânt”, spune Diana Matei, la „În Oglindă”, emisiune moderată de Mihai Ghiță.

 

Nu s-a oprit niciodată să realizeze că e mamă

Diana Matei nu a avut timp să realizeze că este mamă din cauza programului foarte încărcat. Ea a apelat la o bonă care a avut grijă de Ianis timp de 8 ani. Nana ajunsese ca o bunică pentru copil.

Youtube video image

„Nu cred că m-am oprit nici acum. Nu cred că am avut momente în care să mă opresc. Am doar micile mele momente cu Ianis în care îi spun din toată inima cât de important este pentru mine.

Încerc să-l fac să mă privească în ochi, și când greșește, și când nu. Avem o conexiune fantastică. Acest copil, care are ochii mei și înțelegerea mea, simte tot ce simt eu. Atunci, îi spun anumite lucruri și simt că retrăiesc acele doruri și primele momente: primul dințișor care i-a ieșit și a căzut, când a fost nana lângă el, prima dată când a zis „mami” – tot nana a fost lângă el. Nana este ca o a doua bunică. A fost bona lui de când avea 2 luni și a stat cu noi 8 ani, în casă. A devenit parte din familia noastră”, mai spune artista.

Momente de gelozie când altcineva îi creștea copilul

„Bineînțeles. Au fost multe momente când plângeam isteric. Foarte multe momente. Îmi amintesc când mă certam cu ea și știu că, dacă îmi dădea un sfat sau îmi spunea ceva, reacționam foarte dur pentru că vinovăția mă rodea, mă consuma foarte mult. Această senzație că nu fac suficient, că nu sunt suficient... nu e ușor să fii un bun profesionist, soție și mamă, și să mai fii și pentru tine câteodată.

Am momente când mai sunt eu cu mine. Îmi dau seama că există ceva în mine, poate de la tata am moștenit, în momentul în care am impresia că nu mai ies dintr-o situație, când nu am soluție, cad, stau, dar simt cum mă adun, cum mă liniștesc. Apoi, din nimic găsesc soluții. Sunt centrată. Cei din jur nici nu își dau seama cum pot”, spune Diana Matei, la „În Oglindă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel