Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei
Data publicării:
Diana Matei și Marian Cleante formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Deși la început s-au confruntat cu multe greutăți, au reușit să depășească orice obstacol și să își trăiască fericiți povestea de dragoste.

Diana Matei este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, fiind căsătorită cu Marian Cleante, un muzician renumit în lumea lăutăriei. Cei doi s-au întâlnit prin intermediul profesiei lor, cântând la diverse evenimente și nunți, iar dragostea dintre ei a apărut rapid. Cu toate acestea, relația lor a fost plină de provocări, mai ales din cauza opoziției familiei Dianei, care nu aproba legătura din pricina faptului că Marian este de etnie romă.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Diana Matei a vorbit despre relația cu soțul ei, dar și despre certurile care apar într-o căsnicie de peste 20 de ani. Artista a mărturisit că ea și Marian Cleante sunt un cuplu foarte unit și că orice mic obstacol i-a sudat și mai mult. De asemenea, ea a declarat că au mai existat dispute de-a lungul timpului, dar niciodată nu au ajuns în pragul despărțirii sau al unui divorț. În plus, ea a precizat că au o relație în care fiecare îi atrage atenția celuilalt în cazul în care greșește, lucru ce i-a ajutat și mai mult.

„Mă despart și de trei ori pe zi dacă este nevoie”

„Am spus-o de foarte multe ori. Mă despart și de trei ori pe zi dacă este nevoie, dar în realitate niciodată. Noi suntem un cuplu foarte sudat. Este foarte complicat vreodată să desparți doi oameni care sunt așa. Orice lucru care ne-a zdruncinat fericirea un pic ne-a unit mai puternic decât orice pe pământul ăsta. Asta am simțit-o din prima și o simțim în continuare, în ciuda faptului că avem 23 de ani împreună. Bineînțeles că există discuții între noi sau ne contrazicem pe diferite subiecte, dar niciodată nu am fost la un pas de despărțire.

Absolut toate lucrurile din viața noastră le-am îmbrățișat împreună cu foarte multă responsabilitate. Ne-am certat unul pe altul când a fost nevoie, în continuare o facem. Soțul meu îmi spune tot timpul ce nu fac bine și eu îi spun lui ce consider că nu este bine, doar că eu o fac cu puțin mai multă diplomație pentru că sunt femeie. Și noi știm foarte bine că femeia într-o relație trebuie să fie mai diplomată. La un pas de despărțire nu am fost niciodată”, a declarat Diana Matei, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Culiță Sterp a răbufnit, după ce a fost criticat că nu a participat la cununia civilă a fratelui său, Iancu Sterp: „M-a sunat după ce a pus-o. Să știți și voi, că tot comentați aiurea”

„Marian a intrat în casă la părinții mei după 13 ani de relație”

De asemenea, Diana Matei a vorbit și despre opoziția familie sale față de relația cu Marian Cleante, atunci când erau la începutul poveștii de dragoste. Ea a mărturisit că soțul ei a venit în casa părinților săi de abia după 13 ani, în ziua de Crăciun. Atunci a știut că tatăl ei îl va trata pe Marian Cleante ca propriul fiu și a avut dreptate. Deși mama sa îi spunea adesea să renunțe la ideea că tatăl ei îl va accepta vreodată pe bărbat, cântăreața nu s-a dat bătută și a avut credința că într-o zi lucrurile se vor schimba. Așa a și fost, altfel că părinții artistei l-au acceptat în cele din urmă pe soțul acesteia și au înțeles cât de mult o iubește și o apreciază pe fiica lor.

„Marian a intrat în casă la părinții mei după 13 ani de relație, în ziua de Crăciun, când eu am știut că tata o să îl îmbrățișeze ca pe un fiu. Dar am avut foarte multă răbdare, foarte multă credință. Și deși mama a spus la un moment dat că tata nu se va schimba niciodată și să accept că el se împacă cu ideea, eu nu am putut niciodată să renunț și am avut credință că lucrurile astea se vor schimba. Și s-au schimbat”, a adăugat Diana Matei”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel