Diana Munteanu, apariție incendiară. A iscat o adevărată revoltă pe internet: „Să vorbim cu producătorii să nu mai fabrice modele” / FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Diana Munteanu intervine printre criticile urmăritorilor. Vedeta nu s-a lăsat mai prejos și a contracarat nemulțumirile.

Actrița Diana Munteanu intervine din nou în spațiul media pentru a corecta comportamentul celor care o critică în public, chiar pe conturile personale de pe anumite rețele de socializare.

La vârsta sa de 44 de ani, Diana se menține nemaipomenit în formă și, după cum chiar aceasta a mai precizat, e nevoie de disciplină multă pentru a ajunge la această performanță. Un alt motiv pentru care diva este în centrul atenției este faptul că pozează cu silueta sa pe internet, fapt care e subiect de inspirație pentru unii, dar subiect de critică pentru ceilalți.

Ea spune că e în formă, alții zic că e vulgară

Diana Munteanu a fost la o plajă și nu s-a putut abține din a imortaliza câteva momente cu ea. Îmbrăcată în costum de baie, artista a furat privirile fanilor. Le-a furat atât de tare încât unii dintre aceștia au avut câteva cuvinte de zis.

„Doamne, ce vulgară ești! Băiatul tău ce zice? Mie mi-ar fi rușine', „Respectă-te mai mult, frumusețe! De ce să fii în aceeași oală cu celelalte? Nu știu de ce, la acest model de slip e ceva ce nu-mi place. Nu îmi place cum arată din față. Nu mi se pare sexy chiar deloc', „Ai început cu chiloțăreala', „Niște chiloți mai mici nu găseai', „Puștoaico, puștoaico… cu cine ai intrat în competiție? Nu merită, crede-mă!' au fost o parte dintre comentariile primite de Diana Munteanu, platforma de socializare.

A răspuns urmăritorilor

Vedeta nu doar că nu a șters comentariile, dar a și răspuns unora dintre ele.

„La plajă n-ai voie în costum de baie. În costumul de schi sau pufoaică sau un sac pe cap dacă se poate, ca să stea liniștite', a spus Diana Munteanu.

„E loc sub soare pentru toată lumea. Dacă nu înveți asta, degeaba”, „Știu un singur soare bun și mare, unde avem loc toți”, „Păi să vorbim cu producătorii să nu mai fabrice modele așa, zic. E o soluție, merge?”, le-a mai transmis Diana celor care nu apreciază actul artistic al divei.

Secretul taliei

Diana Munteanu a dezvăluit recent cum se menține în formă la 44 de ani:

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricții în ceea ce privește mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viață. Și nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!'

„Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 m, consider că e o greutate optimă. Muncesc şi mă menţin în formă pentru mine, pentru că asta înseamnă în primul rând sănătate. Şi mai apoi pentru imagine…', a mai adăugat ea, conform Viva.

Vezi și: „Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr”. Adda, noi informații despre lupta cu boala Lyme: „Am trecut de prima fază a tratamentului”

Vezi și: Diana Munteanu, criticată de fani pentru silueta ei. Cum arată vedeta: „Ești anorexică”/ FOTO

Vezi și: Diana Munteanu le dă peste nas celor care au spus că este anorexică: "În orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală"/ FOTO

Vezi și: Chef Nicolai Tand, mesaj emoționant pentru soția sa de ziua ei. Ce i-a transmis acesta/ FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: diana munteanu  instagram  plaja  poze  vacanta 2023 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel