Diana Sar, scenă fierbinte la debutul pe marele ecran: „A fost prima secvență de amor pe care am filmat-o vreodată”
Data publicării:
Diana Sar și-a făcut debutul pe marele exran, în filmul Dosar 63, cu o scenă fierbinte. 

O poveste antrenantă și complicată ce are la bază întâmplări reale. Dosar 631 este un film românesc inspirat dintr-un fapt real. Producția, filmată în plină pandemie, în toamna lui 2020,  prezintă investigația jurnalistică a unui reporter de televiziune, Dinu (Iosif Paștină) pe marginea existenței în țara noastră a  presupuselor ”închisori zburătoare” americane. Printr-un concurs de împrejurări, urmărind un misterios Dosar 631, Dinu descoperă o scurgere de informații dintr-o baza NATO din România. Evenimentul de presă agită, provocă, tentează diferite medii de presă, politicieni de vârf, servicii, atât interne, cât și externe, provocând drame atât hilare, cât și absurde, într-o comedie neagră. Diana Sar face un rol de debut pe marele ecran fulminant în personajul Valentina. 


Am stat de vorbă cu Diana Sar pentru a afla cum au decurs filmările pentru acest rol și cât de dificil i-a fost să joace scena fierbinte.


SPECTACOLA: Cum a fost la filmări?

Diana Sar: “M-am simțit foarte bine la filmări și a fost o plăcere să lucrez cu domnul Marius Th Barna, mi-a plăcut că am discutat mult pe text și am putut aprofunda personajul. Iosif a fost un partener extraordinar care m-a ajutat mult în secvențele dificile, cum ar fi cea din dormitor sau cea în care a trebuit să conduc. Chiar dacă știam că sunt un șofer bun, fiind prima oară când conduceam la o filmare, am avut emoții destul de mari, aproape la fel de mari că la secvența de amor. 


SPECTACOLA: Cea mai puternică amintire este...

Diana Sar: Mi-au venit în minte două amintiri la fel de puternice. Una dintre ele este dintr-un restaurant, în care Valentina are o discuție aprinsă cu Dinu și în care am avut ocazia să trec rapid prin foarte multe stări. A rămas o amintire puternică pentru am reușit să simt furia aceea pe care o aveam în certurile dintr-o relație de-a mea din trecut și parcă m-am și eliberat de niste sentimente negative rămase de atunci. O altă amintire puternică este de la filmările pentru secvența din dormitor în care este prezentat un moment intim dintre Valentina și Dinu, pentru că a fost prima secvență de amor pe care am filmat-o vreodată.

SPECTACOLA: Cum ți s a părut personajul pe care l-ai jucat?

Diana Sar: Valentina este o femeie puternică pe care o admir pentru că are grija de cariera ei și pentru că are capacitatea de a lua deciziile care sunt mai bune pentru ea.  Îl iubește pe Dinu și îmi place că ea comunica deschis cu el, îi spune când nu are încredere în deciziile lui, când este ingrijoara pentru el și când simte că el s-a schimbat și a început să facă lucuri care o deranjează. Cred că atât eu, cât și multe alte femei avem de învățat de la Valentina.

Dosar 631 are o distribuție de zile mari: Mircea Rusu, Dorel Vișan, Doru Ana, Maria Obretin, Diana Cavaliotti, Ovidiu Nicolescu, Radu Botar, Andras Demeter, Tache Florescu, Gheorghe Visu, Iosif Paștina, Marius Vizante, Diana Sar. Filmul este distribuit în 40 de cinematografe din întreaga țară, în  25 de orașe și în 29 de mall-uri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  andras demeter  diana cavaliotti  diana sar  dorel visan  doru ana  dosar 631  film  gheorghe visu  iosif pastina  maria obretin  marius vizante  mircea rusu  ovidiu nicolescu  radu botar  scena  tache florescu 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel