„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Nu mai puțin de 26 de diavoli tasmanieni au fost eliberate într-un sanctuar de 400 de hectare din Barrinton Tops, iar președintele Aussie Ark, Tim Faulkner, susține că această operațiune, care s-a desfășurat în lunile iulie și septembrie, este ”istorică”, fiind prima etapă a unui program de conservare ce are ca scop crearea unei populații protejate.
Eliberarea diavolilor tasmanieni în sălbăticie vine după 16 ani de muncă asiduă, timp în care a avut loc cel mai mare program de creștere a acestor mamifere.
”E incredibil că am ajuns aici!”, a declarat Tim Falkner.
Diavolul tasmanian are o greutate de până la opt kilograme și este cunoscut pentru capacitatea de a vâna alte animale native. Se hrănește, de asemenea, și cu carcasele animalelor moarte.
Diavolul tasmanian nu este periculos pentru oameni ori pentru animale, dar poate provoca răni grave dacă este atacat. Multe dintre exemplare au murit în urmă cu mai bine de 20 de ani, când au fost lovite de o boală - tumoarea facială transmisibilă a diavolului tasmanian (DFTD), scrie digi-animalworld.tv.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Spectacola Team
Categorie: Externe
Tagurile articolului: animale diavol tasmanian salbaticie
Consumul de apă, un gest atât...