Dieta care o menține în formă pe Anca Țurcașiu la 54 de ani. Ce mănâncă artista la micul dejun: „Poate vi se pare ciudat ce am ales” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Anca Țurcașiu se menține într-o formă de invidiat la cei 54 de ani. Artista a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun pentru a arăta impecabil.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. La cei 54 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat și este mereu atentă la stilul său de viață. Artista este adepta unui stil de viață sănătos, alegându-și cu grijă alimentele pe care le consumă, ceea ce îi permite să se mențină în formă.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Dieta care o menține în formă pe Anca Țurcașiu la 54 de ani. Ce mănâncă artista la micul dejun: „Poate vi se pare ciudat ce am ales”

Recent, Anca Țurcașiu a postat pe pagina sa un videoclip în care a prezentat meniul său pentru micul dejun. Actrița a preparat o salată de ton în suc propriu, pe care a combinat-o cu ceapă roșie, două legături de pătrunjel, măsline verzi fără sâmburi, salată verde, castravete verde și castravete acru, totul stropit cu zeamă de lămâie. Anca Țurcașiu a subliniat că salata este foarte consistentă, dar nu a adăugat ulei pentru a o menține cât mai dietetică.

Te-ar putea interesa și: Vlăduța Lupău, rețetă delicioasă de prăjitură cu biscuiți, banane și ciocolată: „E super rapidă și făcută cu puține ingrediente” / Video

Artista a explicat că, deși poate părea ciudat ce a ales să prepare pentru micul dejun, această combinație de ingrediente oferă un start sănătos pentru zi, având în vedere că sare este adusă de măsline și celelalte ingrediente.

Te-ar putea interesa și: Rețeta delicioasă de macaroane cu brânză a Laurei Cosoi: „Fetele adoră acest preparat, iar pentru mine este comod”

„Poate vi se pare ciudat ce am ales să prepar pentru micul dejun, dar acesta este meniul meu. Salată de ton în suc propriu, ceapă roșie, două legături de pătrunjel, măsline verzi fără sâmburi, salată verde, castravete verde și castravete acru, zeama de la o lămâie și multă dragoste. Este o salată foarte consistentă, nu am pus ulei, ca să fie cât mai dietetică, am pus puțin piper, sare are de la măsline și de la celelalte ingrediente”, a spus Anca Țurcașiu, într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Te-ar putea interesa și: Singurul truc prin care Anca Țurcașiu se menține în formă: „Întotdeauna funcționează, credeți-mă”

Anca Țurcașiu, rețetă pentru cină

În urmă cu ceva timp, actrița le dezvăluia fanilor săi și o idee pentru o cină sănătoasă, delicioasă, cu puține calorii și foarte hrănitoare. Aceasta include morcov și țelină rasă, amestecate cu sos de muștar, sos de soia și lămâie, la care adaugă câteva alune și pâine neagră. 

„Bun găsit, dragilor! A avut atât de mult succes videoul cu mic dejunul meu, încât am revenit acum cu cina mea, care este acum în farfurie, aceasta este cantitatea. E vorba despre morcov și țelină rasă, cu un sos de muștar, sos de soia, lămâie, peste care am pus câteva alune, pâine neagră. Încercați și voi, e o cină delicioasă, cu calorii puține și foarte hrănitoare”, spunea Anca Țurcașiu fanilor, pe rețelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video




pixel