Dieta cu ajutorul căreia Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Nu trebuie să cântărești, să ții ore, e foarte comodă”
Data publicării:
Carmen Tănase a dezvăluit cum a reușit să slăbească recent.

Carmen Tănase se poate mândri cu niște rezultate excepționale în prezent, în ceea ce privește silueta sa. Îndrăgita actriță spune că a reușit să slăbească aproximativ 10 kilograme în ultima perioadă, iar partea cea mai bună este faptul că numărul de kilograme nu s-a acumulat înapoi, așa cum aceasta povestește că se întâmpla în trecut. Astfel, după ce a încercat fel de fel de diete care nu i-au oferit rezultatele dorite, Carmen Tănase se mândrește cu faptul că în final toată munca sa a dat roade. 

„Am slăbit cu o dietă pe care nu știu cum de nu am folosit-o până acum, îmi vine să îmi dau cu pumnii în cap, pentru că am ținut toate dietele posibile și imposibile. Eu am fost un om slab, foarte slab, aveam complex pentru că eram îngrozitor de slabă, ca un băț, era ceva îngrozitor, nu aveam nicio formă. După ce am născut a fost ok, după care au început problemele cu tiroida și s-a dat totul peste cap, eu am aflat târziu problemele cu tiroida și m-am îngrășat. Și am ținut toate dietele din toate revistele, de pe toate site-urile și slăbeam 3-4 kilograme și puneam 10 la loc.”, a dezvăluit Carmen Tănase în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene.

Citește și: Ce l-a determinat pe fiul Monicăi Tatoiu să devină ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”

Dieta pe care o urmează Carmen Tănase

Astfel, Carmen Tănase spune că nu ține o oarecare dietă, ci una care are câteva studii bune în spate și care a fost concepută de cei mai buni profesioniști în domeniu. Astfel, vedeta este extrem de fericită datorită faptului că nu doar că poate slăbi sănătos, dar poate avea parte în același timp și de toți nutrienții de care organismul are nevoie pentru a funcționa cât mai optim.

„Într-o bună zi am văzut dieta asta pe internet și am zis de ce nu încerc eu. Cu 30 și ceva de studii clinice, este concepută pentru bolnavii de diabet tip 2, pentru că ei trebuie să țină regim, dar să aibă și toți nutrienții care le trebuie,. E foarte complicat să-ți faci tu un regim care să aibă și puține calorii, dar să aibă și vitamine, e foarte greu. Niște oameni au muncit mulți ani ca să fac această dietă.”, mai spune el.

VEZI și: Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat complet la zahăr și bea doar apă alcalină: „Sevrajul a fost mai tare decât la țigări”

Câte mese mănâncă pe zi

Astfel, Carmen Tănase spune că în prezent are șase mese în dieta sa, pe care le poate savura oricând și oriunde își dorește, fără să existe limite sau reguli prestabilite.

„Trebuie să mănânci șase mese, asta e ideea, ca să ai tot ce-ți trebuie pentru o zi. La noi trece o săptămână și nu mănânci tot ce-ți dorești. Tu poți să-ți împarți mesele astea cum vrei, nu trebuie să cântărești, să ții ore, e foarte comodă, liberă, o iei cu tine. Când m-am apucat, în primele zile am început să mă dezumflu și să fluture hainele pe mine. M-am dus la doctor să-mi facă operație de stomac și m-a dat afară.”, mai spune Carmen Tănase.

VEZI și: Mihai Albu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer. De unde a aflat, de fapt, Iulia Albu despre boală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel