Dieta lui Mihai Trăistariu: „Știu că nu e sănătos, dar nu am altă variantă.” Ce obiceiuri culinare are artistul de Crăciun/ EXCLUSIV
Data publicării:
Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum reușește să scape de kilogramele în plus, dar și ce obiceiuri culinare are de Crăciun. 

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul a fost întotdeauna atent la imaginea lui. Deși recunoaște că a renunțat la sală, Mihai Trăistariu are mare grijă de greutatea sa. 

Ce dietă ține Mihai Trăistariu pentru a scăpa de kilogramele în plus

În exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a recunoscut că, în momentul în care începe să ia proporții, se înfometează și bea foarte multă apă pe stomacul gol. Artistul este conștient de faptul că nu este tocmai o metodă sănătoasă, însă spune că nu a găsit o altă variantă mai bună, mai ales că nu vrea să recurgă la cure de slăbire sau alte diete.

„Este destul de greu pentru că, atunci când am făcut sală, îmi era ușor. Atunci  țineam regimurile care trebuiau, mă mențineam în formă. Când renunți la sală, mănânci de toate, nu te mai abți, dar eu am învățat din mers. Am fost și vegetarian vreo trei ani și am învățat să mănânc mai îngrijit.  Nu mai fac cure. Mă cântăresc în fiecare dimineață pe stomacul gol. Când simt că am crescut un kilogram, două, fac puțină foame. Nu mănânc o zi întreagă, beau apă, mi se umple stomacul cu apă și slăbesc. După trei zile, am aceeași greutate pe care o aveam înainte. Nu știu cum fac alții, dar eu așa slăbesc. Pur si simplu mă înfometez.  Știu că nu e sănătos, dar altă variantă nu am găsit.

Nu vreau să țin cure de slăbit. Mănânc tot ce-mi place și am tot citit asta și la specialiștii nutriționiști că aceste cure de slăbit nu sunt sănătoase. Dacă îți e pofta de ceva, trebuie să guști puțin. De exemplu, dacă vrei ciocolată, ia o pătrățică, nu mânca toată ciocolata. Mănâncă un centimetru și ți-ai făcut pofta. Am dulceață de afine în frigider și mănânc o linguriță pe zi. Nu mănânc toată dulceața într-o zi. Dacă vreau ceva dulce, iau o linguriță de dulceață și mi-am făcut pofta, nu-mi mai trebuie nimic. Și, în acest fel, nu am cum să pun kilograme pe mine. ”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce obiceiuri culinare are Mihai Trăistariu de Crăciun

Mihai Trăistariu a recunoscut că primește mâncare de la apropiați, în ziua de Crăciun, mai ales că toată lumea știe că este singur. Totodată, artistul a mărturisit că nu este pretențios la mâncare.

„De Crăciun nu am o mâncare favorită. Mă adaptez în funcție de perioadă. Dacă toată lumea gătește în perioada aia anumite lucruri, le mănânc pe alea. Cum și de Paști mănânc ouă roșii, așa și de Crăciun, când se dă dezlegare, sar pe tot ce este mai bun. Am norocul că, lăudându-mă printre prieteni că sunt singur, că nu-mi găsesc perechea, toată lumea îmi dă și  îmi zic să iau ba un cozonac, ba o caserolă de sarmale, ciorbă, și uite așa mă trezesc în perioada Crăciunului că mănânc de la prieteni. Toate familiile îmi dăruiesc cu drag mâncare de Crăciun. Nu am o mâncare favorită, mănânc ce găsesc, ce-mi place și ce primesc. ”, ne-a mai spus artistul.

”Mâncarea gătită cam lipsește de la mine”

Mihai Trăistariu a mărturisit că nu prea mănâncă mâncare gătită, însă fructele au rămas în meniul său, mai ales că a fost vegetarian o bună perioadă de timp. 

„Nu știu să gătesc. Momentan locuiesc singur, cu pisicile. Mănânc foarte mult în oraș. Nu prea îmi place, dar nu am ce să fac. Când vreau o ciorbă, mă duc la un restaurant în apropiere. În weekend am cântări și mă hrănesc organizatorii la hotelul unde mă cazează, iar acum, dacă mă uit în frigider, am doar salam, iaurt, ceea ce nu e foarte grozav. Mai am fructe, pentru că eu am fost vegetarian și am rămas cu fructe multe, compoturi, prostioare. Mâncarea gătită cam lipsește de la mine. Așa cum am spus și mai sus, primesc ajutoare de la prieteni tot timpul. Sunt foarte darnici, iar eu sunt foarte norocos. ”, a declarat Mihai Trăistariu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   craciun  dietă  mancare  mihai tristariu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel