Dieta lui Tom Cruise. Patru trucuri care îl ajută să se mențină în formă
Data actualizării:
Data publicării:
Tom Cruise are 60 de ani și pare că nu a îmbătrânit deloc. Iată secretele sale. 

În noul Top Gun: Maverick, Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, reia rolul agentului Ethan Hunt de la Impossible Missions Force (IMF) pentru a face față unei noi amenințări periculoase. Deși au trecut aproape 40 de ani de la primul Top Gun, Cruise nu pare că ar fi îmbătrânit deloc. 


Mărturie stau și ale apariții ale acestuia, nu doar filmele.  Actorul a mai fost văzut alături de prințul William și Kate Middleton, la lansarea Top Gun: Maverick din luna mai, arătând mai bine ca niciodată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala (@galafr)

Deci, cum se face de Cruise, în vârstă de 60 de ani, nu pare că ar fi îmbătrânit deloc de la lansarea filmului original Top Gun din 1986? Ei bine, el are câteva trucuri sănătoase care îl ajută. În timp ce unele dintre obiceiurile sale alimentare pot părea restrictive, cu siguranță nu poți sări dintr-un avion care zboară sau să te cațeri pe o stâncă fără o dietă strictă și disciplină.

Se știe despre Tom Cruise că și-a executat singur toate cascadoriile din filmele sale, inclusiv Top Gun: Maverick și viitorul film Mission: Impossible 7 - Dead Reckoning Part 1. Nu numai că Cruise arată tânăr, dar este clar că și-a menținut și fizicul în formă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

Tom Cruise, de NERECUNOSCUT. Actorul, "desfigurat" de operațiile estetice? "Arată ca mătușa mea / Și-a făcut ceva groaznic"

Iată care sunt obiceiurile alimentare care îl mențin pe actor veșnic tânăr, potrivit Hellomagazine.

Nu consumă carbohidrați

Nu-l vei prinde pe Cruise mâncând un castron imens de paste în aceste zile - a jurat să renunțe la carbohidrați. Starul urmează în prezent o dietă de 1200 de calorii care elimină carbohidrații, deoarece aceste molecule de zahăr pot accelera îmbătrânirea prin crearea de insulină, un hormon al îmbătrânirii.

Studiile recomandă evitarea carbohidraților cu indice glicemic ridicat, care se găsesc în alimente precum covrigeii,  pastele și cerealele, deoarece se știe că aceștia provoacă îmbătrânirea și conțin cantități mai mari de zahăr.

Actorul nu a ținut însă întotdeauna o dietă fără carbohidrați. De fapt, el a împărtășit odată rețeta sa de Spaghetti Carbonara, botezându-se "Regele Carbonara". Dieta lui Tom Cruise a fost cu siguranță dinamică de-a lungul anilor.


Nu mănâncă prăjeli

Această vedetă de cinema stă departe de tot ce este prăjit. Potrivit rapoartelor, Cruise mizează pe alimentele gătite la temperaturi scăzute - în principal la grătar. Asta pentru că alimentele gătite la temperaturi ridicate au tendința de a provoca inflamații cronice ale țesuturilor și de a accelera îmbătrânirea. Diverse studii arată că unul dintre cele mai bune obiceiuri alimentare pentru persoanele de peste 50 de ani este să consume alimente antiinflamatorii, cum ar fi somonul, ciocolata neagră, ovăzul crud, afinele, ghimbirul, sfecla, broccoli, uleiul de măsline, roșiile și spanacul.

Gustări sănătoase

Cu un program atât de încărcat pe platourile de filmare, Cruise își menține nivelul ridicat de energie chiar și la o vârstă la care majoritatea au tendința de a începe să ațipească la ora 19:30. Secretul? Gustările sănătoase! Starul ronțăie o mulțime de gustări mici pe parcursul zilei, inclusiv afine organice liofilizate și nuci. Colegul său de platou pentru Mission: Impossible: Rogue Nation Simon Pegg a dezvăluit, de asemenea, că  Tom Cruise și-a oferit cu generozitate serviciile de bucătar pentru întreaga distribuție în timpul filmărilor.

Simon a împărtășit că bucătarii pregăteau "aceste mici și minunate curmale umplute cu unt de arahide și presărate cu nucă de cocos pentru gustări, precum și aceste mici bile de trufe care erau grozave". Nu e de mirare că Tom Cruise se poate cățăra pe stânci, poate sări de pe ele, poate pilota avioane, elicoptere, conduce mașini de curse și face orice îi permite să trăiască viața la maxim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)


Evită zahărul


Zahărul este strict interzis pentru Cruise, mai ales atunci când urmează un film. Cercetările arată că zahărul poate accelera îmbătrânirea prin provocarea de inflamații și deteriorarea colagenului și a elastinei. De asemenea, consumul de prea mult zahăr poate face ca pielea să pară mai bătrână și mai ridată. Irezistibilul îndulcitor este și un agent deshidratant, ceea ce duce la creșterea producției de ulei. Afectează, de asemenea, hodratarea, astfel încât pielea dvs. pare mai puțin vioaie  și nu pare la fel de oxigenată.

Dar, doar pentru că starul Top Gun nu se poate bucura el însuși de zahăr, nu îi privează de el pe cei din jur. Cruise le trimite adesea colegilor sai prăjitur: "Îmi place zahărul, dar nu pot să-l mănânc pentru că atunci când mă antrenez, fac toate aceste filme - așa că le trimit tuturor", a declarat el în emisiunea The Late Late Show With James Corden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: alimente  dietă  tom cruise  top gun  zahar 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel