Diferența mare de vârstă dintre Irina și Răzvan Fodor: „Eram și mai mare decât ea, și sărac, dar cumva, am păcălit-o și a zis da”
Data publicării:
Între Irina și Răzvan Fodor este o diferență de vârstă semnificativă, care însă nu le-a afectat cu nimic povestea de dragoste.

Irina și Răzvan Fodor formează una dintre cele mai apreciate și longevive căsnicii din lumea mondenă. Cei doi se iubesc extrem de mult, radiază de fericire unul în preajma celuilalt și nu au fost niciodată implicați în vreun tip de scandal, asemenea altor exemple din țara noastră. Ceea ce nu știe foarte multă lume este diferența uriașă de vârstă dintre cei doi, întrucât actorul are are 48 de ani, în timp ce prezentatoarea a împlinit 35. La un calcul simplu, putem vedea cum pe aceștia îi diferențiază 13 ani de zile, însă se pare că acest mic amănunt nu le-a afectat în niciun fel legătura specială.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina și de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva.Al meu, săracul, și-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să își aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Țeapă! Cel mai mișto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: „Te rog să nu uiți să …”, spunea Irina Fodor în urmă cu mai mult timp, potrivit viva.

Citește și: „Vă cam pare rău că ați renunțat”. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-au reunit. Fanii îi vor înapoi la „Chefi la cuțite”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Răzvan Fodor, declarație de dragoste pentru Irina

În momentul în care au împlinit 13 ani de când au spus amândoi „da” în fața stării civile, Răzvan Fodor a postat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde și-a exprimat toată recunoștința și dragostea pentru mama copilului său.

„Acum 13 ani eram și mai în vârstă decât ea, eram și sărac, dar cumva, am păcălit-o și a zis da. Ani mai târziu, ea s-a obișnuit cu ideea iar eu nu am mai îmbătrânit cine știe ce. Ceva rate pe la bănci tot mai am, dar căsnicia merge ca pe roate. Mă distrez cu ea, mi-e și soție, și prietenă, și iubită, și partener, și ajutor, într-un cuvânt, m-a iubit Dumnezeu. Te iubesc!!”, a scris Răzvan Fodor în mediul online, atunci când au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

VEZI și: Afacerea cu care Adela Popescu, Irina Fodor și Gina Pistol vor să dea lovitura: „A venit această idee în gașcă, toți ne implicăm”

Secretul căsniciei dintre cei doi

În trecut, vedeta de la Antena 1 ne vorbea despre secretul unei astfel de căsnicii atât de frumoase și de longevive. Astfel, și Irina a punctat faptul că, înainte de toate, Răzvan Fodor îi este cel mai bun prieten.

"Sunt mai multe lucruri. În primul rând, ne iubim foarte mult și așa îți este foarte ușor să treci peste micile inconveniente, atunci când îți iubești partenerul, dar cred că punctul forte al relației noastre este umorul. De fiecare dată, oricât am fi de supărați, unul dintre noi scoate o perlă și atunci râdem de momentul respectiv. Plus că vorbim foarte mult, comunicăm extrem de mult. Orice mi se întâmplă, dacă am nevoie de un sfat, Răzvan e primul pe care-l sun. Mă întreba cineva la un moment dat: "Tu când ești supărată pe Fodor, cu cine vorbești?" Și zic "Cu el. Cu cine să vorbesc?"

Suntem foarte liberi în comunicare, ne spunem tot felul de lucruri, iar după atâția ani de căsnicie, încă pierdem nopțile unul cu celălalt, stăm pur și simplu și ne povestim  lucruri, vorbim despre ce se mai întâmplă la muncă, proiectele fiecăruia. Găsim tot timpul ceva de vorbit, nu se plictisim unul cu altul. Dimpotrivă, nu avem suficient timp să stăm unul cu altul, ca să ajungem să ne plictisim.", a declarat Irina Fodor, pentru Spectacola.

Citește și: Câți bani câștigă Irina Fodor din televiziune. Prezintă cele mai celebre show-uri de la Antena 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel