Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Magdalena Chihaia. Când s-a înfiripat iubirea între cei doi: „Am intrat pe nepregătite într-o altă relație”
Data actualizării:
Data publicării:
Dinu Maxer a vorbit despre noua sa relație. Artistul a dezvăluit cum s-a înfiripat dragostea între el și Magdalena Chihaia. 

Dinu Maxer și noua sa iubită au avut prima apariție într-un platou de televiziune, după ce și-au oficializat relația. Artistul formează cel mai recent cuplu din showbiz, alături de actrița Magdalena Chihaia. 

Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Magdalena Chihaia

Magdalena Chihaia a mărturisit că ea și Dinu Maxer s-au cunoscut la un eveniment, printr-un prieten comun. Totodată, actrița a recunoscut faptul că a fost fan trupei Axxa, însă din adolescență. 

“A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit în direct iubita lui Dinu Maxer,  Magdalena Chihaia, În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Dinu Maxer a recunoscut că nu se aștepta să se înfiripe ceva între el și Magdalena Chihaia. Artistul a mărturisit că iubita sa a avut grijă subtil de sufletul său și l-a făcut să uite de toate problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă. 

“Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin. După ceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat  pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat!

Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2”, și-a completat Dinu Maxer iubita.

Ce a atras-o pe Magdalena Chihaia la Dinu Maxer

Iubita lui Dinu susține că l-a plăcut încă din prima clipă, însă l-a lăsat să-și vindece rănile provocate după divorțul de fosta soție. Chiar și așa, Magdalena Chihaia recunoaște că i-a fost aproape și l-a ajutat să treacă peste momentele grele. 

“Mie mi-a plăcut de Dinu de la început de când ne-am cunoscut efectiv față în față, în schimb venind după un divorț eu știam că nu se poate deschide  așa repede. L-am lăsat să își vindece rănile, am preferat să fiu prietenă lui și să-l ajut sufletește spiritual. Și eu am divorțat acum 7 ani, știu ce înseamnă”, a mărturisit iubita lui Dinu Maxer la Exclusiv VIP.

Când s-a înfiripat iubirea între cei doi

Magdalena Chihaia este pasionată de dans, astfel că l-a atras și pe Dinu Maxer în lumea ei. Ulterior, cei doi au plecat în Dubai, pentru un eveniment de salsa, acolo unde s-a și aprins scânteia între ei. 

“Scânteia s-a întâmplat în Dubai unde noi am hotărât să mergem pentru zona salsa, pe care noi nu o văzusem niciodată, Magdalena fiind rezidentă acolo. Pe 11 iunie, în momentul în care ne-am dus în Dubai, mirajul Dubaiului ne-a făcut să ne vedem cu alți ochi”, i-au mai povestit cei doi lui Cristi Brancu.

Mai mult decât atât, artistul susține că iubita sa i se aseamănă foarte mult. 

“A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea ca și caracter. Nu numai că nu fumează nici nu suportă, este totul un consens care m-a speriat”, a mai povestit Dinu Maxer, fericit că și-a întâlnit perechea după divorțul de fosta lui soție, Deea Maxer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   cuplu  dinu maxer  magdalena chihaia  relatie 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel