Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, secretul unei relații perfecte: „Dacă există aceste lucruri, nimic nu o poate distruge” / EXCLUSIV
Data publicării:
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum decurge povestea lor de dragoste. 

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. După despărțirea de fosta soție, artistul și-a găsit fericirea în brațele actriței și sunt mai fericiți ca niciodată.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, secretul unei relații perfecte

Încă de când și-au oficializat relația, cei doi sunt de nedespărțit și radiază de fericire. În exclusivitate pentru Spectacola, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au dezvăluit care este secretul unei relații perfecte, dar și ce planuri de viitor au. 

„Eu cred că, dacă relația debutează ca prietenie, după care descoperi că ești foarte compatibil și în zona intimă, atunci nu are nimic ce să distrugă o relație puternică. Relația noastră s-a închegat în Dubai și într-adevăr, Dubaiul are ceva aparte, are un miraj, ne-a spus Dinu Maxer.

Dinu Maxer: „Oamenii care iubesc sunt geloși dacă partenerul sau partenera dansează cu altcineva”

Dinu Maxer recunoaște că și-a descoperit pasiunea pentru dans, odată cu apariția Magdalenei în viața sa

„Odată cu întâlnirea Magdei mi-am descoperit pasiunea pentru dans, dar pentru dansul în pereche, să nu se înțeleagă că mă apuc să dansez singur. Nu mă simt bine singur, mă simt bine în pereche. Chiar în videoclipul piesei „Bachata”, unde dansam alături de Magda, parcă se oprea lumea din jur, se stingea lumina și rămâneam doar noi doi într-un spot de lumină, iar lucrul acesta m-a pus pe gânduri. Atunci nu le-am conștientizat, dar după le-am înțeles. Probabil aici este magia dansului. Tocmai de aceea, oamenii care iubesc sunt geloși dacă partenerul sau partenera dansează cu altcineva, fiindcă înțeleg această magie.”, ne-a spus artistul. 

Magdalena Chihaia a ținut să precizeze faptul că, deși în comunitatea salsa toată lumea dansează cu toată lumea, de când l-a întâlnit pe Dinu Maxer, cel mai bine se simte atunci când dansează alături de el. 

„În comunitatea salsa, toată lumea dansează cu toată lumea, dar să vă spun un lucru, la care nu cred că se așteaptă nimeni și anume faptul că nu mai am neapărat plăcerea de a dansa cu toată lumea. Dansez cu anumiți prieteni vechi, dar în momentul în care dansăm noi doi, atunci este magia și nu mai simt nevoia de altceva,”, a completat Magdalena.

Ce planuri au cei doi îndrăgostiți pentru 14 februarie

„Magda mi-a luat-o înainte, mi-a pregătit o surpriză. Mi-a spus că pe 14 februarie, de la ora 6 este blocat, să nu-mi fac alte planuri. Abia aștept să văd care este surpriza Magdei, cu toate că mie nu prea îmi plac surprizele, dar de data aceasta sunt sigur că o să mă surprindă plăcut. Avem un mod reciproc de a ne potența artistic, de a ne elibera de stres, de a ne înțelege, de a trece peste probleme, pentru că există probleme la fiecare pas, pentru toată lumea, iar lucrul acesta se vede în zâmbetul nostru, în momentul în care suntem împreună. Zâmbetul a spus multe, ne-a făcut, cumva, să înțelegem, de fapt, cât de bine ne stă împreună. Toată lumea îmi spunea că parcă am întinerit și le spuneam că nu fac nimic special, dar am un om special lângă mine care face ceva pentru mine, ne-a spus Dinu Maxer.

„Iubirea chiar schimbă totul. Chiar și proiectele curg altfel, adică poți să te gândești altfel în momentul în care trebuie să creezi sau să construiești ceva, pentru că ești liniștit sufletește, iar când am o realizare la teatru, când mă duc acasă știu că pot să împărtășesc cu Dinu”, a completat actrița. 

Urmărește interviul integral mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel