Dinu Maxer și „noua iubită”, vacanță în Dubai: „Am vrut să ținem secret!”
Data publicării:
Dinu Maxer a petrecut alături de o presupusă nouă „parteneră”. Cine este femeia alături de care s-a distrat.

În timp ce Deea Maxer și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat cu care nu s-a sfiit să se arate în public, și Dinu Maxer a reușit să treacă peste divorțul cumplit și mediatizat peste măsură. După cum se aude, Dinu și-a găsit alinarea în brațele Magdalenei Chihaia. De asemenea, nu s-a putut trece cu vederea că cei doi au colaborat foarte des în ultima perioadă. Totul merge perfect. Cei doi au fost deodată în Dubai, acolo unde au avut parte de o vacanță fenomenală. Aceștia au postat momentele surprinzătoare separat, nu împreună. Astfel, nu sunt surprinși cei doi unul lângă celalat în poze. De asemenea, Magdalena Chihaia a confirmat că a fost în Dubai cu Dinu Maxer, dar în interes profesional, nu cum pare la prima vedere.

Au vizitat puncte de interes în Dubai

Cei doi colaborează când vine vorba despre coregrafii. În contextul lor este vorba despre salsa, un tip de dans de care Dinu abia s-a apucat, așa cum a precizat chiar el în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au explorat și muzeele și alte atracții turistice de-ale locului.

„După cum bine știți, eu și Dinu colaborăm și pe zona salsa. Am vrut să ținem secret motivul pentru care am plecat în Dubai, dar având în vedere că ați descoperit acest lucru vă spunem o parte din motivul plecării noastre: o să devenim brand ambasadori ai unui Festival organizat în Dubai în 2024. Mai multe detalii pe parcurs o să vă spunem, încă nu este momentul. Bineînțeles că dacă am ajuns acolo ne-am bucurat și de vizitarea unor muzee și am explorat și party-urile de acolo”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Click!

Vezi și: Cătălin Măruță, război total cu Dinu Maxer: „Bate câmpii. A descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare”

Vezi și: Deea Maxer a răbufnit. Ce a scos-o din minți pe vedetă: „...nopți nedormite, de stres!”

Vezi și: Adrian Despot, victima depresiei, de la 19 ani: „Este ca un vierme de care nu scapi niciodată” Cum gestionează artistul această afecțiune

Actrița îl apreciază pe Dinu

Artista îl ridică în slăvi pe Dinu, despre care nu are decât cuvinte de laudă. Îl caracterizează drept un bărbat care știe ce dorește de la viață, hotărât, curajos și chiar haios.

„Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioada”, a spus Magdalena recent.

Vezi și: Dinu Maxer, noi mărturisiri despre viața de burlac. Cum a reușit să treacă peste divorț: „Dansezi până îți rupi picioarele”

Vezi și: Deea Maxer, dezvăluiri inedite despre relația cu noul iubit. Ce au spus părinții lui Robert când au văzut-o pe vedetă: "E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui"

Vezi și: Dragoste câștigată cu merite: Deea Maxer dezvăluie cum a deschis poarta inimii pentru noul iubit în viața copiilor săi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dinu maxer  divort  dubai  magdalena chihaia  vacanta 2023 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel