Divorţuri şi despărţiri 2021 - Cupluri de vedete care au decis anul acesta să pornească pe căi separate
Data publicării:
Pandemia a pus la grea încercare relaţiile de cuplu. Când partenerii se confruntă cu situaţii stresante şi grave, acest lucru îi poate determina pe unii dintre ei să îşi reevalueze viaţa şi să se gândească la ceea ce este important pentru ei. Pentru unele cupluri de vedete pandemia a adus la suprafaţă tensiuni deja existente în relaţia lor, astfel încât au decis să se despartă şi să pornească fiecare pe drumul său.

Dragostea ia sfârşit şi pentru celebrităţi iar despărţirile sunt uneori discrete, alteori controversate. Anul 2021 se încheie îngroşând lista cuplurilor de vedete care s-au despărţit, unii după mai mult decenii de convieţuire, precum Bill şi Melinda Gates.


Zoe Kravitz şi Karl Glusman au divorţat după doar 18 luni de căsătorie

Anul 2021 a început cu o schimbare majoră pentru Zoe Kravitz: fiica lui Lenny Kravitz a decis să se despartă de soţul său, Karl Glusman: în data de 23 decembrie cei doi soţi au depus actele de divorţ, la doar 18 luni după ce şi-au spus "Da".

 

Zoe Kravitz şi Karl Glusman s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă în SUA în 2019, iar câteva luni mai târziu ei au organizat o petrecere cu mulţi invitaţi la Paris, la care au participat numeroase celebrităţi.

Imaginea pe care actriţa în vârstă de 32 de ani a postat-o vara trecută pe reţelele de socializare, pentru a sărbători primul anul de căsătorie, nu oferea niciun indiciu că cei doi vor pleca pe drumuri diferite. În imagine ei puteau fi văzuţi îmbrăţişaţi în ziua nunţii lor.

Cei doi s-au cunoscut în 2016, iar după numai doi ani Zoe Kravtiz a anunţat revistei Rolling Stone că urmează să se căsătorească. Însă după nici trei ani de căsătorie, povestea de iubire dintre cei doi a luat sfârşit.


Actriţa transgender Elliot Page, cunoscută din filmul "Juno", a divorţat de soţia sa

Ellen Page - o actriţă canadiană care anunţa la începutul lunii decembrie că este o persoană transgender şi că se va numi de acum înainte Elliot Page - şi soţia sa, coregrafa Emma Portner, au decis în ianuarie să divorţeze şi să încheie astfel o căsnicie care a durat trei ani.

 

"După o analiză îndelungată şi atentă, am luat dificila decizie de a divorţa, în urma despărţirii noastre din vara anului trecut", a anunţat cuplul canadian într-o declaraţie comună. "Ne respectăm reciproc foarte mult şi rămânem prieteni apropiaţi", se afirmă în acelaşi comunicat.

Ellen Page, în vârstă de 33 de ani, şi Emma Portner, în vârstă de 26 de ani, s-au căsătorit în 2018.

Vedeta canadiană, nominalizată la Oscar, a anunţat în decembrie 2020 că este o persoană transgender şi că va folosi de acum înainte numele Elliot Page.

Ellen Page a devenit cunoscută pe plan mondial în 2007, interpretând o adolescentă însărcinată în filmul "Juno", iar acel rol i-a adus o nominalizare la Oscar în anul următor la categoria "cea mai bună actriţă".

Vedeta canadiană a jucat şi în două filme ale francizei "X-Men", în lungmetrajul SF "Inception" (2010), alături de Leonardo DiCaprio, apoi în filmul "To Rome with Love" (2012), regizat de Woody Allen.

Recent, ea a interpretat şi unul dintre personajele principale în primele două sezoane ale serialului "The Umbrella Academy", produs de Netflix


Shia LaBeouf şi Margaret Qualley s-a despărţit după acuzaţiile de violenţă domestică lansate împotriva actorului

Shia LaBeouf şi Margaret Qualley şi-au anunţat despărţirea la aproape o lună după ce actorul a fost denunţat pentru violenţă conjugală de fosta lui parteneră, cântăreaţa britanică FKA Twigs.

"S-au despărţit sâmbătă (8 ianuarie). Pur şi simplu se află în etape diferite ale vieţii lor", a declarat o sursă anonimă revistei People.

Potrivit People, Margaret Qualley - fiica actriţei Andie MacDowell - vrea să se axeze mai mult asupra carierei sale şi să nu mai fie afectată de chestiunile sentimentale.

Cei doi au fost văzuţi sărutându-se pe aeroportul din Los Angeles, în decembrie 2020, şi au fost fotografiaţi împreună ultima oară pe 4 ianuarie, la Studio City, California, în timp ce se plimbau.

Despărţirea intervine în plină polemică privind presupusele manifestări violente ale actorului. Totul a început când cântăreaţa britanică FKA Twigs l-a dat în judecată pentru violenţă domestică pe actor, la 11 decembrie, la un tribunal din Los Angeles. Artista susţine că a fost agresată în timpul relaţiei sale cu Shia LaBeouf, între 2018 şi 2019.

În 2016, Shia LaBeouf s-a căsătorit cu actriţa britanică Mia Goth. După doi ani, când cei doi s-au despărţit, s-a aflat că nu a fost vorba de o ceremonie legală. În acelaşi an, el a cunoscut-o pe Twigs.


Kim Kardashian a divorţat de Kanye West

Vedeta americană de reality-show Kim Kardashian a cerut oficial în februarie divorţul de soţul său, rapperul şi antreprenorul Kanye West, după săptămâni de speculaţii cu privire la o posibilă separare a lor.

 

Cei doi s-au căsătorit în mai 2014 şi au patru copii, pentru care Kim Kardashian a solicitat custodia comună, lucru cu care Kanye West a fost de acord.

La începutul lunii ianuarie, NBC News a raportat că cei doi soţi trăiau separat şi participau la sesiuni de consiliere maritală. Kanye West (43 de ani) se stabilise în Wyoming, în timp ce Kim Kardashian (40 de ani) locuia încă în reşedinţa familiei, în California.

Acest divorţ, al treilea pentru Kim Kardashian şi prezentat ca o procedură amiabilă, pune capăt unuia dintre cele mai celebre cupluri din lume, alcătuit din două vedete care se bucurau de deja de o popularitate considerabilă înainte de căsătorie.

Potrivit mai multor media americane, citând surse apropiate cuplului, candidatura lui Kanye West la preşedinţia Statelor Unite de anul trecut ar fi fost unul dintre factorii declanşatori ai acestei separări.

Cei doi au un acord prenupţial şi împărţirea uneia dintre cele mai mari averi din industria divertismentului ar urma să nu ridice prea mari probleme.


Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărţit

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au confirmat pe 15 aprilie că s-au despărţit, la o lună după ce au negat existenţa unor probleme în relaţia lor de cuplu care a durat patru ani.

 


"Ne-am dat seama că ne simţim mai bine ca prieteni şi ne aşteptăm să rămânem prieteni şi în viitor", au precizat într-o declaraţie comună Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani. "Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim reciproc în afacerile şi proiectele noastre comune", au adăugat cele două vedete, cunoscute şi sub numele de J.Lo şi A-Rod.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, care au alcătuit unul dintre cele mai mediatizate cupluri de celebrităţi din Statele Unite în ultimii ani, supranumit J-Rod în presa americană, au mai spus că nu vor face dezvăluiri despre motivele aflate în spatele despărţirii lor din respect faţă de copiii pe care îi au din relaţiile lor precedente.

În luna martie, J. Lo şi A-Rod au negat informaţiile apărute în presă despre despărţirea lor, declarând cu acea ocazie că "lucrează împreună pentru a rezolva anumite lucruri" din relaţia lor.

Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez - care a cântat la ceremonia de învestitură a preşedintelui Joe Biden în luna ianuarie - şi-au început relaţia în debutul anului 2017 şi au anunţat că s-au logodit în martie 2019.

Anul trecut, Jennifer Lopez a dezvăluit că ea şi logodnicul său au decis să îşi amâne de două ori căsătoria, din cauza pandemiei de coronavirus.

Jennifer Lopez şi-a început cariera din industria de divertisment în calitate de dansatoare şi cântăreaţă, devenind ulterior şi actriţă. A apărut în numeroase filme pentru micile şi marile ecrane, iar în 2019 a produs filmul "Hustlers", în care a interpretat unul dintre rolurile principale.

Alex Rodriguez, un star al echipei New York Yankees, s-a retras din activitatea sportivă în 2016, după o carieră prestigioasă de 22 de ani în Liga Naţională de Baseball.


Miliardarul Bill Gates, cofondatorul Microsoft, şi soţia sa, Melinda Gates, şi-au anunţat divorţul după 27 de ani de căsătorie

Miliardarul Bill Gates şi soţia sa, Melinda Gates, au anunţat pe 4 mai, într-o declaraţie comună, că au luat decizia de a pune capăt căsniciei lor.

 

"După multă gândire şi multă trudă în relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei", au afirmat cei doi filantropi într-o declaraţie postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates. "Nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă", conform sursei citate.

Bill şi Melinda Gates, care au trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei ce le poartă numele, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

"În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă", se spune în declaraţie.

"Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre", au precizat foştii soţi.


Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova, un cuplu "inseparabil" din Ucraina, a renunţat la cătuşe şi s-a despărţit

După 123 de zile petrecute încătuşaţi unul de celălalt pentru a-şi salva relaţia de cuplu, ucrainenii Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova s-au despărţit pe 18 iunie, făcându-şi publică în faţa camerelor de vederi decizia de a renunţa la legătura lor şi declarând că experimentul a scos la iveală mai multe realităţi incomode.

Cei doi tineri din oraşul Harkiv din estul ţării au decis să se încătuşeze unul de celălalt de Valentine's Day, într-o ultimă încercare de a întrerupe ciclul despărţirilor şi împăcărilor. Pe parcursul experimentului, pe care l-au împărtăşit unei audienţe în creştere pe reţelele sociale, ei au făcut totul împreună, de la cumpărături la pauze de fumat şi au folosit pe rând toaleta şi duşul.

Viktoria, care iniţial s-a opus ideii de a se lega cu cătuşe unul de altul, a plâns în timp ce a relatat această despărţire. "Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cupluri ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi", a spus a spus cosmeticiana în vârstă de 29 de ani.

La rândul său, Alexandr a declarat că nu regretă că a recurs la această măsură disperată pentru salvarea relaţiei lor, în opinia sa cătuşele ajutându-i să înţeleagă faptul că "nu gândesc la fel". "Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi", a spus agentul de vânzări auto, în vârstă de 33 de ani.

Cuplul intenţionează să vândă cătuşele la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre banii strânşi în scopuri caritabile.

Ultima fotografie publicată de cei doi pe Instagram, unde au mai mult de 7.800 de abonaţi, îi prezintă stând separat, cu privirile îndreptate în jos.


Superstarul de la Bollywood Aamir Khan şi-a anunţat divorţul de regizoarea Kiran Rao după 15 ani de căsătorie

Superstarul cinematografului indian Aamir Khan, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Bollywood, şi soţia sa, regizoarea Kiran Rao, şi-au anunţat despărţirea pe 3 iulie după 15 ani de căsătorie.

Celebrul cuplu de la Bollywood a dat publicităţii un comunicat în care precizau că despărţirea lor a fost decisă de comun acord, dar că îşi vor creşte fiul împreună şi vor continua să lucreze la proiecte comune.

Mare vedetă în ţara sa natală şi erou a două succese istorice în India, "3 Idiots" (2009) şi "Ghajini" (2008), Aamir Khan este cunoscut în străinătate în special pentru că a produs şi a jucat rolul principal din "Lagaan", filmul care a prezentat Bollywood-ul publicului occidental şi care a primit o nominalizare la Oscar pentru film străin în 2002.

Actorul, producătorul şi regizorul în vârstă de 56 de ani şi soţia sa, de 47 de ani, s-au căsătorit în decembrie 2005.

Cunoscut şi ca militant pentru cauze umanitare şi politice, Aamir Khan a jucat într-un remake al succesului hollywoodian din 1994 "Forrest Gump", intitulat "Laal Singh Chaddha", care urmează să fie lansat la sfârşitul lui 2021.


Irina Shayk şi Kanye West au pus capăt relaţiei lor

O altă relaţie între celebrităţi s-a încheiat deşi în acest caz de abia începuse. Este vorba de Irina Shayk şi Kanye West a căror relaţie i-a luat prin surprindere atât pe fani cât şi pe apropiaţii lor şi care a ocupat paginile tabloidelor la începutul verii. Totuşi, surse apropiate lor notează că cei doi s-au despărţit la sfârşitul lunii august, dar că au rămas în continuare prieteni.


 

Primele semne că rapperul american şi top modelul rus au început o relaţie au apărut la începutul lunii mai, după despărţirea lui Kanye West de Kim Kardashian.

Se pare că atât Irina cât şi Kanye frecventau aceleaşi cercuri, mai ales în sectorul modei în care amândoi erau implicaţi, astfel încât drumurile lor s-au încrucişat inevitabil. Legătura dintre ei a devenit mai strânsă, astfel încât au decis amândoi să-i dea o şansă la nivel romantic. După câteva săptămâni au început să se afişeze împreună.

Kanye West şi Irina Shayk au fost văzuţi pentru prima dată împreună în Provence, Franţa, în iunie, unde au sărbătorit cea de-a 44-a aniversare a rapperului. Cei doi au fost fotografiaţi coborând dintr-un avion la întoarcerea din Franţa. Deşi apăruseră deja zvonuri că ar forma un cuplu, numeroase media au susţinut că Irina s-a dus acolo în calitate de prietenă a lui Kanye şi că nu este interesată de o nouă relaţie, fiind preocupată de fetiţa în vârstă de patru ani pe care o are cu Bradley Copper.

Shayk şi West sunt prieteni de ani de zile. Tânăra a participat ca model în cadrul show-ului de prezentare a mărcii rapperului, numită Yeezy, şi a apărut şi în videoclipul său din 2010 la piesa "Power".

După două luni de la acea escapadă în Franţa, cei doi au decis să pună capăt relaţiei lor. Este ceea ce a confirmat o sursă apropiată a cuplului revistei People. "Nu a fost niciodată vorba de o relaţie serioasă", a precizat sursa. O altă persoană apropiată celor doi susţine că rapperul american este prea concentrat asupra propriilor proiecte şi că nu are timp de relaţii.

Publicaţia US Weekly a confirmat, de asemenea, că cei doi nu mai sunt împreună. "Kanye şi Irina au pus capăt unei relaţii de dragoste, care de fapt nici nu a început", a precizat tabloidul, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: actor  actriță  despartit  divort  monden  vedete 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel