DJ-ul, varianta de luat în calcul pentru mirii cu buget restrâns: „Un DJ foarte bun poate să-ți facă un eveniment fain”
Data actualizării:
Data publicării:
Dacă urmează să îți organizezi nunta, iar bugetul tău este unul mai restrâns, atunci informațiile de mai jos îți pot fi foarte utile. 

Foarte mulți miri, în ultima vreme, au început să renunțe la ideea de trupă, în cadrul evenimentului, și să opteze, în schimb, pentru un DJ. Principala explicație ține de buget, întrucât cel din urmă cere mai puțin bani, decât ar cere un band live, însă, în aceeași măsură, proaspeții căsătoriți consideră că o singură persoană va face aceeași atmosferă asemenea unei trupe, astfel încât reprezintă cea mai bună variantă de luat în calcul. Le-am cerut părerea despre acest subiect și celor de la Prestige Orchestra, una dintre cele mai populare trupe de evenimente de la noi din țară, care ne-a spune că în anumite cazuri, Dj-ul este o opțiune de luat în calcul.

„Un DJ foarte bun poate să-ți facă un eveniment foarte fain, dar sunt puțini Dj cu care ne-am întâlnit și la care să spunem „Da”, dar am întâlnit și foarte buni, care au dat vitalitate evenimentului. Oamenii sunt obișnuiți ca atunci când este o trupă pe scenă sau când este un act live, să fie pe ringul de dans. Sunt Dj care au știut să țină oamenii pe ringul de dans și atunci când nu a fost trupa.”, a spus Iuliana Ghinea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

„E aceeași muzică, dar depinde cum și când o livrezi.”, a completat și Costin Ghinea.

„Nu există ieftin și bun, fără să supărăm pe nimeni”

Așadar, dacă cuplul are un buget restrâns, atunci Iuliana Ghinea spune că acesta ar trebui să se direcționeze mai bine spre un DJ, decât către o trupă, care nu ar putea să facă aceeași atmosferă.

„Cei care nu au buget, pot merge pe varianta aceasta. Din punctul nostru de vedere, nu există ieftin și bun, fără să supărăm pe nimeni. Am văzut oameni care au ales furnizori mai ieftini și au încercat să-i pună pe toți la un loc și din cauza faptului că n-au știut să se coreleze, le-a ieșit destul de rău. Aceste momente trebuie să știi când le pui în program. Nu poți începe evenimentul cu un program de muzică populară. Este destul de complicat, deci mai bine alegeți un DJ bun și sunt și soliști care merg singuri la evenimente și e bine să-l puneți la o oră potrivită, când oamenii sunt în atmosferă. Nu recomand niciodată un act live înainte de 21:30- 22:00.”, a mai spus solista.

Care este secretul longevității „Prestige Orchestra”

Prestige Orchestra lucrează la acest concept muzical de aproximativ 15 ani, iar la fiecare nou eveniment, trupa încearcă, în continuare, să inoveze, lucru care îi ajută să fie principala alegere în materie de muzică pentru evenimente, chiar și în rândul vedetelor de la noi din țară.

„În primul rând, am creat conceptul de One Band Show, pentru că ne-am dorit să fim altceva pe piața muzicală. Faptul că putem aborda cu ușurință și partea de pop, și muzică populară, ne diferențiază, din nou, de ceilalți, În plus, noi nu privim colegii din domeniu ca pe o concurență, sunt oamenii care ne motivează să devenim mai buni. Ne bucurăm că oameni ne pun în practică ideile.”, ne-a mai spus Iuliana Ghinea, în cadrul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: costin ghinea  dj  iuliana ghinea  nunta  prestige orchestra 


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




pixel