Doctorul Cristian Andrei, reacție acidă după declarațiile făcute de Ilinca Vandici: "Sunt femei care se prefac că nu știu”
Data actualizării:
Data publicării:
Ilinca Vandici a stârnit un val de reacții în mediul online, după declarațiile făcute despre căsnicia ei.

Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații controversate în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, dar și în emisiunea moderată de Denise Rifai. Prezentatoarea TV a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, despre care a afirmat că i-ar ierta orice. Mai mult, aceasta a declarat că soțul ei e „șmecher”, că nu merge la cumpărături și nici nu schimbă scutece. În schimb, își permite să-i cumpere o mașină de 100 000 de euro și se va ocupa să-l ducă pe fiul lor „la femei”. Ea a susținut că familia ei este extrem de importantă pentru ea și că nici măcar infidelitatea soțului nu ar putea strica relația lor. 

Ilinca Vandici, noi declarații despre relația sa. Ce nu i-ar ierta prezentatoarea soțului ei: Asta m-ar face să pun capăt căsniciei

În cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV, doctorul Cristian Andrei a comentat declarațiile făcute de Ilinca Vandici.
 
Ilinca Vandici: „Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a declarat Ilinca Vandici.
 
Dr. Cristian Andrei: "Te gândești că viața poate să fie ușoară cu ce spune Ilinca, suntem într-adevăr doi bărbați la masă. Aceste declarații au o valoare proiectivă, un om vorbește în astfel de situații despre el. Nu schimbă nici el scutece, nici eu. (...) Sună foarte frumos în teorie, dar sunt mai multe persoane în cuplu . Ce să imite un copil de la un tată șmecher, să facă ce? (...) Un părinte trebuie să își vadă de viața lui, nu trebuie să stea în patru labe în fața copilului. (...) Este de dorit o familie democratică în care și tatăl știe pe unde se scoate scutecul copilului." 
 
Ilinca Vandici: "Consider că iubirea și familia noastră sunt mai presus de o fufă, două/trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute”, a spus Ilinca. … Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”.
 
Dr. Cristian Andrei: "Sunt femei care se prefac că nu știu. (...) Sunt oameni care știu că există și alți parteneri, dar în aceste cupluri există mai puțină încredere și mai puțin angajament. (...) Trebuie să existe și responsabilitate într-un cuplu."

Ilinca Vandici dă de pământ cu femeile care o invidiază: „Văd în mine o valoare pe care nu o văd în ele”

„I-aș ierta absolut orice”. linca Vandici, detalii INEDITE din căsnicie: „Mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute”

Ilinca Vandici: „Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli. (...) Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală. (...) Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce? Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la acea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”
 
Dr. Cristian Andrei: "Au început să apară copiii care visează să se plimbe cu tramavaiul. Au apărut acei oameni care merg mai repede către natură, sănătate, echilibru. (...) Eu cred că o doză de tramvai e benefică din când în când. (...) Eu cred că dincolo de asta e nevoia de siguanță a unei femei, de a o duce bine, inclusiv în fața altor femei. (...) Există acest reflex care a apărut într-o societate care era paternalistă, dar acum există mai multe capete în familie, inclusiv ale copilului. (...) Copiii au învățat să își exprime vocea. (...) Femeia e cea care crează atmosfera într-o famlie, dacă e colorat, frumos, calm."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  cristian andrei  damian draghici  Ilinca Vandici  sot 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel