Doi actori români joacă în cel mai urmărit serial de pe Netfix: „Producția a cerut neapărat actori români pentru Vlad Țepeș și Radu cel Frumos”
Data publicării:
„Ascensiunea imperiilor: Otomanii/ Rise of Empires: Ottoman“, este, la ora actuală, cel mai vizionat serial de pe Netflix, unde doi români se numără printre personajele principale.

„Ascensiunea imperiilor: Otomanii/ Rise of Empires: Ottoman“ a fost lansat pe 29 decembrie și este unul dintre cele ai vizionate filme de pe platforma Netflix. Ecranizarea de excepție îl are în centrul poveștii pe domnitorul român Vlad Țepeș, care este pus în scenă chiar de un actor din țara noastră. Publicul îl cunoaște deja pe Daniel Nuță, care a jucat în mai multe seriale românești de la Antena 1, precum „Sacrificiul“ (2020) și „Adela“ (2021). În acest sens, acesta spune că a fost o adevărată onoare să îmbrace haina domnitorului român, într-un serial care a devenit numărul unu pe o platformă atât de vizionată.

„E o onoare să fiu actorul român care îl recreează pe Vlad Țepeș într-o producție cinematografică după aproape 50 de ani de la filmul românesc dedicat acestui domnitor, în care juca Ștefan Sileanu. Ca să fiu puțin spiritual, sper că acolo unde e el acum, e mândru de ceea ce am făcut în acest show de televiziune.”, a declarat Daniel Nuță pentru tvmania.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Nuţă (@imdanielnuta)

 

Daniel Nuță și Radu Micu, interpretare de excepție pe Netflix

Daniel Nuță nu este însă singurul român care a primit această oportunitate uimitoare. În film mai joacă și Radu Micu, un alt actor român, care a primit rolul lui Dimitrie, mâna dreaptă a lui Vlad Ţepeş. Așadar, Daniel Nuță spune că a primit cu mare entuzisam vestea conform căreia va mai avea un coleg pe platourile de filmare din țara sa natală.

„Da, a fost o bucurie să aflu că nu sunt singurul actor român de acolo. Petreceam foarte mult timp împreună prin Istanbul pentru că aveam în principiu același program de filmare. Mai mult decât atât, eram în general amândoi pe set, personajul lui fiind comandantul de arme al lui Vlad.”, a continuat acesta.

Te poate interesa și: Un istoric român a ajutat la crearea celui mai tare serial al momentului. Andrei Pogăciaş, despre Rise of Empires: Ottoman: „E cea mai bună variantă video a vieții lui Vlad”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Nuţă (@imdanielnuta)

Cum a primit propunerea de a juca în serial

Daniel Nuță dezvăluie faptul că producătorii serialului și-au dorit să aibă neapărat în aceste două roluri actori români, și așa a început și aventura vieții lor. 

„Producția Netflix a cerut neapărat actori români pentru rolul lui Vlad și pentru rolul lui Radu cel Frumos, fratele de sânge mai mic al lui Vlad. Intuiția sclipitoare a regizorului a fost să nu îl ia pe Radu cel Frumos din România, cu care oricum aveam foarte puțină interacțiune, ci să îl ia pe Dimitrie, comandantul de arme al lui Vlad.

Astfel, am primit un telefon într-o zi de la directoarea de casting Domnica Cîrciumaru, căreia vreau să îi mulțumesc și prin această cale, telefon în care mi-a spus: ,,Am un rol de Vlad Țepeș într-o producție Netflix. Vrei, da?”  Vlad Țepeș, Netflix, 3 luni la Istanbul. Nu exista nimic în lume pentru care aș fi zis nu. M-am pregătit serios pentru casting, am dat și m-au ales. Cam așa a fost începutul aventurii.”, a mai dezvăluit actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: daniel nuta  Netflix  ottoman  rise of empires  vlad tepes 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”




pixel