Doina Levintza, tendinţele pentru sezonul cald: „Moda se reinventează. Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi”
Data publicării:
Doina Levintza a dezvăluit care vor fi tendințele în sezonul cald și cum ne vor influenţa stilul vestimentar.

„Moda se reinventează. Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi. Cele mai importante tendinţe în modă pentru primăvara-vara 2021 par un răspuns firesc pentru această perioadă ciudată prin care trecem. Întotdeauna în perioadele complicate, moda devine mult mai colorată şi zgomotoasă. Şi parcă încearcă să ne facă să uitam, cel puţin pentru moment, de realitatea înconjurătoare”, spune creatoarea Doina Levintza. 

 

Dintre tendinţele pentru sezonul cald, Doina Levintza ne recomandă câteva, „cele care cred că vă pot influenţa sau vă pot ajuta să evoluaţi vestimentar”:

 

1. Costumul ultra relaxat - este o tendinţă care pare să răspundă la întrebarea: „cum ar putea să mai arate costumul „office” în lipsa biroului sau a mersului la muncă? Designerii propun o nouă formă de costum de business, mult mai relaxat şi colorat.

 

2. Volumele revin în atenţia noastră, iar hainele impresionează mult prin volumul umerilor în special. Se formează astfel o altă siluetă - impunătoare, în care mânecile bufante atrag atenţia.

 

3. Patchwork*-ul este o altă tehnică devenită extrem de populară mai ales în această perioadă. Idee care revine din anii trecuți.

 

4. Anii '80 rămân în actualitate cu siluete minimaliste. Vom vedea rochii romantice cu mâneci bufante, rochii mini în nuanţe neon, trenciuri cu linii masculine, din diferite materiale. Se mai poartă cămăși albe şi mix între un tricou supradimensionat, băgat în pantaloni scurţi cu talie înaltă.


Din 13 februarie, un nou sezon „Levintza prezintă” începe la TVR 1! Designeri și colecții de top, manechine și tendințe, un întreg univers fascinant pentru telespectatori - în fiecare sâmbătă, la ora 11.00.

 

Balmain, Marc Jacobs, Dior, Givenchy, Balenciaga, Prada, Saint Laurent, Fendi, Etro, Mugler sunt doar câteva dintre casele de modă sau creatorii ale căror colecţii le vom putea vedea în noul sezon al emisiunii „Levintza prezintă” de la TVR 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: doina levintza  modă  tendinte 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel