Doinița Oancea, motivul pentru care nu s-a CĂSĂTORIT: Nu sunt cea mai romantică persoană din Univers
Data publicării:
Doinița Oancea a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei pe plan amoros. Cu ce a greșit în trecut celebra actriță?

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă pe plan profesional a avut un succes imens și poate spune că a avut norocul mereu de partea ei, pe plan amoros lucrurile nu au stat atât de bine. 


„Nu sunt cea mai romantică persoană din Univers, dar, da, îmi place să fiu așa. Și de la partenerul meu aștept să fie romantic, dar nu siroposul acela chiar dulce. Uite, de pildă de Dragobete mi-ar plăcea să primesc un buchet de flori, să-mi spună că mă iubește, deși declarația asta simplă ar trebui să mi-o zică în fiecare zi, nu doar de Dragobete sau Valentines Day. Pe mine trebuie să mă și iei în brațe, să mă pupi, să-mi spui că mă iubești și să îmi dai multă atenție. Îmi plac și cadourile, dar nu contează neapărat ce primesc. Poate fi chiar și un servețel făcut floricică”, a mărturisit Doinița Oancea la „Vorbește lumea”. 


Doinița Oancea spune că își dorește foarte mult ca partenerul ei să fie romantic și afectuos. Aceasta are câteva cereri speciale de la bărbatul cu care va păși în fața altarului. 


„Sincer, în primul rând și afectuos. E foarte important, de asemenea, să vorbim aceeași limbă. (…) Partenerul trebuie să acorde multă atenție partenerei și invers. Relația este un organism viu care rezistă dacă e alimentat de ambii parteneri”, a mai spus actrița. 


Doinița Oancea regretă că în trecut nu a acordat suficientă atenție unei relații și a pierdut o persoană la care a ținut foarte mult. Actrița își reproșează că înainte era o fire mai vulcanică. Doinița Oancea spune că acum s-a schimbat mult și privește lucrurile cu alți ochi. 


„Îmi reproșez faptul că poate nu am dat suficientă atenție unei relații din trecut pentru că am crezut că aceasta o să meargă de la sine. E important ca ambii parteneri să fie implicați în relație. Mulți dintre noi au senzația că acea iubire poate ține o veșnicie. Dar nu e chiar așa. Trebuie să și muncim un pic pentru relație. Acestea sunt lucruri pe care mulți oameni nu le știu și pe care ar trebui să le învețe. Eu m-am schimbat de-a lungul timpului și într-o relație evit să mai fiu vulcanică. Înainte reacționam la orice. Acum sunt mai atentă la ce vrea să spună omul respectiv”, a mai adăugat Doinița Oancea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casatorie  doinita oancea  iubit  relatii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Sursa: captură Youtube Selly

Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video




pixel