Doliu în familia lui Florin Salam: „Moartea a fost fulgerătoare, s-a întâmplat foarte repede”
Data publicării:
Familia lui Florin Salam este în suferință, după ce o rudă mai îndepărtată de-a artistului s-a stins din viață.

Este doliu în familia lui Florin Salam, după ce o rudă mai îndepărtată de-a acestuia s-a stins din viață. Este vorba despre Jan Stoian, care a murit fulgerător la vârsta de 60 de ani și care a fost, la rândul său, muzician. Nepotul celebrului manelist, Adrian Petrache, a dezvăluit detalii despre această tragedie, care s-a petrecut în urma unor probleme de inimă. 

”A fost profesorul meu de chitară și mentorul meu, așa ne-am cunoscut. Ulterior am aflat că suntem și membrii în aceeași familie, mi-e o rudă mai îndepărtată, dar există o legătură de sânge. A avut o problemă la inimă și din păcate a murit, avea 60 și puțin de ani, dar nu îi arăta”, a spus Adrian Petrache, potrivit spynews.

Citește și: Betty Salam, dezvăluiri neașteptate. Fiica celebrului manelist recunoaște că e atrasă și de femei: "Roxana, să îl faci cumva pe tata să nu se uite la acest interviu"

 

Nepotul lui Florin Salam, îndurerat de această tragedie

Adrian Petrache spune că Jean Stoian a fost unul dintre cei mai mari muzicieni pe care România i-a avut, numele regretatului cântăreț fiind cunoscut, de-a lungul timpului, pe cele mai mari scene din lume. 

”A fost și este în continuare unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a avut România vreodată. Era un muzician universal, a cântat pe scene și cu nume mari și staruri internaționale de pe planeta asta de ți-e și frică să le pronunți numele: Nicole Scherzinger, Mariah Carey, mulți, mulți. E unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a avut România vreodată.”, a mai spus Adrian Petrache.

 

Adrian Petrache, cel care este fiul surorii lui Florin Salam, spune că moartea artistului a fost una extrem de fulgerătoare, astfel încât nimeni nu a anticipat tragedia. Totul s-a întâmplat în câteva zile, astfel încât bărbatul nu a mai putut fi salvat de către medici. 

”Mă iubea rău de tot și eu îl iubeam la fel de mult, ulterior am aflat că suntem neamuri și tot așa. Moartea a fost fulgerătoare, s-a întâmplat foarte repede, în câteva zile. Săptămâna trecută chiar vorbeam cu el, programam cântări”, a mai spus el.

 

Adrian Petrache, mesaj dureros pe rețelele de socializare

Artistul a ținut să-și exprime toate regretele și pe rețelele de socializare, acolo unde rândurile scrise în  memoria profesorului său vor rămâne pentru totdeauna. Acesta s-a arătat a fi și aici extrem de afectat, raportându-se la Jan Stoian cu apelativul „tati”, semn că relația dintre cei doi era, într-adevăr, una specială. 

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-am cunoscut și că ne-am îndrăgostit și iubit așa tare unul pe celălalt! Ești în inima mea toată viața. A venit momentul să te duci lângă stele pentru ca tu ești cea mai mare stea, locul tău e acolo, lângă suflete ca ale tale de bune, ai luminat pământul îndeajuns pentru cei ce au putut să înțeleagă și să aprecieze lumina ta! Tati meu iubit ne vom întâlni, vom râde, vom cânta. Până atunci ..pot doar să te visez. Te iubesc mereu! Dumnezeu cu tine!”, a fost mesajul emoționant al lui Adrian Petrache, pe Facebook.

Te poate interesa și: Florin Pește, în scandal cu familia Denisei Răducu: „Am plătit bani grei să cânte cu Adrian Minune, Salam, Guță”. Ce se întâmplă cu piesele artistei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adrian petrache  doliu  familie  florin salam  jan stoian 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel