Doliu în lumea filmului. Actriţa mexicană de telenovele Carmen Salinas a murit la vârsta de 82 de ani
Data publicării:
Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele "María la del Barrio" ("Sărmana Maria") şi "Maria Mercedes", a murit la vârsta de 82 de ani după mai multe săptămâni de spitalizare, în urma unui accident vascular cerebral.

"Cu durere profundă, vă informăm că actriţa Carmen Salinas s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2021", au transmis rudele celebrei actriţe mexicane într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare. "Apreciem toate mesajele de sprijin şi gesturile de respect faţă de familia noastră. La fel şi gesturile de afecţiune şi rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas", se precizează într-un comunicat. 

Pe 11 noiembrie, presa internaţională a aflat că veterana actriţă a suferit o problemă gravă de sănătate, o ştire care a emoţionat profund populaţia mexicană. Nepotul ei, Gustavo Briones, a informat că actriţa a fost internată în stare gravă după ce a suferit un accident vascular cerebral, în urma cărui a intrat în comă.

Înainte de internare, actriţa Carmen Salinas continua să fie foarte activă profesional şi făcea parte din distribuţia telenovelei "Mi fortuna es amarte", de Nicandro Díaz, iar vestea internării sale în stare gravă a fost un adevărat şoc pentru fanii ei.

Carmen Salinas Lozano, născută pe 5 octombrie 1939 la Torreon, în statul mexican Coahuila, a fost una dintre actriţele de televiziune cele mai îndrăgite, iar cariera sa artistică se întinde pe mai mult de jumătate de secol, notează Agerpres. 

Şi-a făcut debutul în televiziune cu telenovela "La vecindad" (1964), dar a jucat şi în filme pentru marele ecran, precum "La vida inútil de Pito Pérez" (1970), şi a interpretat personajul La Corcholata în "Bellas de noche" (1975).

Pe lângă o carieră în industria cinematografică strălucită, Carmen Salinas a fost membră a Camerei Deputaţilor din Mexic în perioada 2015 - 2018.

După incursiunea în politică, Carmen Salinas a revenit în universul divertismentului şi a făcut parte din distribuţia unor telenovele recente, precum "Mi marido tiene más familia" (2019). de Juan Osorio, şi "Mi fortuna es amarte" (2021), care continuă să fie difuzată pe canalul Las Estrellas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: International
Tagurile articolului: a murit  actriță  carmen salinas  serial 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel