Doliu pentru Korpos de la România TV: Am luat-o în brațe, i-am spus că o iubesc, iar după câteva minute s-a stins
Data actualizării:
Data publicării:
Pe Ioan Korpos îl știți de la România TV.

Este unul dintre cei mai apreciați realizatori tv din țara noastră. Ioan Korpos vă aduce, zi de zi, cele mai importante breaking news-uri, iar de la petrecerile de Revelion a fost nelipsit, an de an, de la România TV.

Doar că acum trece printr-o mare dramă. A început anul 2024 cum nu se poate mai rău. Și-a pierdut mama, pe Clara.

Este cu greu de găsit cuvinte care să aline durerea unei astfel de pierderi, însă Ioan Korpos, jurnalistul de la România TV, a transmis un mesaj profund de recunoștință și iubire față de mama sa, Clara, care a plecat dintre noi la începutul acestui an.

Ioan Korpos a împărtășit o parte din suferința sa într-un moment atât de trist, exprimându-și recunoștința pentru sacrificiile făcute de mama sa și pentru dragostea necondiționată pe care i-a oferit-o întotdeauna. Prin cuvintele sale, a evidențiat importanța și profunzimea legăturii materne, care rămâne veșnică în sufletul său.

 

„Mama mea dragă m-a așteptat acasă, am luat-o în brațe, i-am spus că o iubesc, iar după câteva minute s-a stins. Am rămas orfan, fizic. Dar în suflet tu vei fi mereu liniștea și bucuria mea. Te-ai sacrificat ca să ne oferi totul. De una singură. Îți mulțumim, mama!”, a spus jurnalistul de la România TV.

 

Clara avea doi copii. I-a crescut în dragoste și credință, dar mai mult decât atât, i-a învățat să iubească viața și în cele mai grele momente. Clara nu a putut părăsi această lume până când acasă, în Mureș, nu a venit și fiul ei cel mic, Ioan, pentru a o strânge în brațe pentru ultima oară.

 

În memoria femeii, duminică seara, România TV a difuzat un reportaj emoționant în care au rulat, printre altele, imagini de suflet cu Ioan Korpos și mama sa

 

Într-un gest de respect și recunoaștere pentru Clara, România TV a difuzat, duminică seara, un reportaj special, care a arătat frumusețea și emoția relației dintre Ioan Korpos și mama sa. Imaginile care au fost prezentate au evidențiat momente pline de afecțiune și înțelegere reciprocă, ilustrând legătura puternică dintre ei.

 

2. -imagine fara descriere- (ioan-korpos-1_31264900.jpg)

 

3. -imagine fara descriere- (ioan-korpos-3_29917500.jpg)

 

VEZI ȘI: Mirela Vescan, cea mai cunoscută specialistă în make-up, pusă la zid de familia ei. „Zero barat. Bullying total!” / video -

https://www.spectacola.ro/mirela-vescan-cea-mai-cunoscuta-specialista-in-make-up-pusa-la-zid-de-familia-ei-zero-barat-bullying-total-video_36700.html

 


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel