Dorian Popa a ajuns pe masa de operație. Care este starea de sănătate a artistului: "Astăzi îmi îndeplinesc un vis"
Data publicării:
Dorian Popa a fost supus unei intervenții chirurgicale. Artistul le-a mărturisit fanilor că și-a îndeplinit un vis.

Recent, Dorian Popa și-a îngrijorat fanii după ce s-a filmat pe patul de spital. Artistul nu a dat mai multe detalii despre intervenția chirurgicală la care a fost supus, dar se pare că totul este de ordin estetic. Dorian Popa le-a prezentat fanilor pe rețelele de socializare camera de spital în care stă internat, arătând la fel confortabil ca la un hotel.

 

„Ia, fiți atenți, facem turul camerei. Așa e când lucrezi cu medicul meu… cât de blană arată. Astăzi îmi îndeplinesc un vis, fraților. 

Da, uitați-vă cum arată celulica mea. Altă viață! Bine tată, stai chill că nu am terminat. După cum spuneam se pare că pașii importanți la mine în viață se pare că se fac în clinica asta. 

Ce-ai măi, barosăneala aia mare. Exact cum îmi doream am primit și eu pijama de la spital, ultima oară am venit fără și m-am dus și mi-am luat. Era când m-am operat la nas”, a spus Dorian Popa înainte de a ajunge pe masa de operație, pe Instagram.

 

Dorian Popa, probleme de sănătate

 

Anul trecut, Dorian Popa s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Artistul a avut deviație de sept, așa că medicii au decis că este cazul să îl opreze de urgență deoarece nu reușea să respire cum trebuie. Se pare că nici anul 2022 nu a început bine pentru Dorian Popa și asta pentru că se confruntă în continuare cu probleme de sănătate. 

Acesta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a moștenit de la tatăl său o problemă cu amigdalele, iar acestea îl deranjează destul de tare, în special dimineața.  Dorian Popa a povestit că a mers iar la doctor, acolo unde s-a decis să i se facă mai multe investigații.

“Eu am o amigdalită cronică, moștenită de la tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească! N-am moștenit terenuri, n-am moștenit case, n-am moștenit mașini, am moștenit niște amigdale cât pumnii! Până la urmă, trebuie să ne descurcăm cu ce avem de la Dumnezeu!”, a spus Dorian Popa pe canalul lui de Youtube.

 

Dorian Popa a mărturisit că așteaptă ca medicul să decidă dacă va fi nevoie să își scoată  amigdalele.

”După ce vom face aceste analize, medicul va decide dacă sunt sau nu apt să scoatem amigdalele”, a mai spus Dorian Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Dorian Popa  operație 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel