Dorian Popa a dezvăluit ce persoană i se pare atrăgătoare din showbiz. Este vorba despre o actriță celebră
Dorian Popa a dezvăluit cine este persoana pe care o găsește atrăgătoare din showbiz-ul românesc.

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes artiști din țara noastră, dar, în același, și un foarte bun om de afaceri. Solistul nu are succes doar pe plan profesional, ci și sentimental, având o relație de aproximativ 11 ani cu iubita sa. Totuși, chiar dacă cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, având una dintre cele mai longevive relații din showbiz, artistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că mai există o persoană din lumea mondenă, pe care o găsește extrem de atrăgătoare. Nu este de mirare însă, pentru că frumoasa actriță pe care Dorian o îndrăgește a reușit să cucerească și cele mai celebre inimi de la Hollywood. 

Spectacola: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Dorian Popa: Mădălina Ghenea. 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dorian Popa EXCLUSIV

Motivul pentru care Dorian Popa și iubita sa nu se căsătoresc

Chiar dacă își sunt alături unul altuia de așa multă vreme, artistul spune că cei doi nu au gânduri de nuntă. Dorian Popa crede că, prin acest lucru, s-ar strica tot frumosul pe care cei doi au reușit să-l construiască, până acum, în relație.

"Nu avem gânduri de nuntă, pentru că stricăm frumosul pe care-l avem avem până acum. Avem aproape 11 ani de relație și e efectiv de prisos treaba cu nunta. Sunt alții cu măritiș și divorț, care n-au rezistat 11 ani.", a declarat Dorian Popa în exclusivitate pentru Spectacola.

Dorian Popa DEZVĂLUIE cât câștigă în online: Eu pot avea luni în care produc și...

Care este cel mai mare vis al artistului

Când vine vorba despre cele mai mari visuri pe care acesta le avea în copilărie, Dorian Popa spune că sunt reprezentate fix de lucrurile pe care le are în prezent. Artistul își dorea extrem de mult să fie independent financiar și să nu-i lipsească nimic.

"Unul dintre cele mai mari visuri pe care le aveam în copilărie era să fiu împlinit financiar, ca să nu o spun altfel și să fiu judecat. Îmi doream să îmi pot permite toate jucăriile pe care mi le doresc, pentru că știam că o să rămân un copil și când o să fiu mare și știam că dacă ești un copil mare asumat, viața îți cere multe jucării.", ne-a mai spus artistul.

Ce sfat are Dorian Popa pentru tinerii care vor să ajungă ca el

Și, pentru că este conștient de faptul că este urmărit de sute de mii de tineri, Dorian Popa încearcă, de fiecare dată, să le transmită acestora mesaje cât mai motivante, pentru a-i determina să atingă succesul.

"Eu le spun tinerilor și la concerte, cu riscul de a deveni plictisitor, dar atunci când vor fi mai mari vor aprecia. E foarte importat să fie consecvenți, să înțeleagă că cum colegii mei și cu mine ne-am pierdut începând cu vârsta de 21 de ani o parte din tinerețe, luptând și muncind, asta trebuie să facă și ei. Să fie puternici, să înțeleagă că atunci când muncesc și alții se distrează nu va fi ușor, vor trebui să strângă din dinți. Acest lucru se va întâmpla până la adânci bătrâneți, dar la sfârșitul zilei e important ce ne dorim de la viață: distracție sau rezultate în carieră. Nu toată lumea își poate găsi fericirea în carieră și asta nu-i de judecat. Fiecare trăiește cum știe și cel mai important este că trebuie să fim fericiți. Sacrificiile întotdeauna vor răsplăti.", a mai dezvăluit artistul în exclusivitate pentru Spectacola.

Data: 17 iun 2022, 14:46
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Dorian Popa  relatie  vedetă 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...