Dorian Popa ar înfia un copil, dacă este respectată o singură condiție. Ce îl sperie pe artist: „Dacă vrea Popa să adopte, ar fi bine să îl ajutați”
Dorian Popa și-a pus problema adopției. Motivul pentru care este speriat în legătură cu toată procedura.

Dorian Popa, pus pe afaceri serioase în ultimii ani, a oferit câteva detalii care au stârnit curiozitatea fanilor lui, cu privire la viața personală a artistului. Artistul a mai sugerat în trecut că lasă destinul să-și facă treaba când vine vorba despre capitolul „familie”.

Până atunci, el este foarte hotărât să dezvolte multele afaceri în care este implicat de ceva vreme. Fiind văzut ca un model de generația tânără, Dorian Popa ar reuși să inspire foarte mulți tineri din România, și nu de puține ori a fost surprins oferindu-le sfaturi despre viață.

Vezi și: Dorian Popa ar fi fost sunat de soția lui Călin Donca. Motivul pentru care artistul a intrat în „alertă”: „Nu putem să stăm deloc relaxaţi sau liniştiţi”

În ceea ce privește familia, artistul mereu a menționat-o pe mama lui, la care ține la nebunie, dar și pe fratele său, două dintre persoanele care i-au fost alături dintotdeauna.

Deși nu are o parteneră momentan, sau cel puțin nefiind cunoscută de public, Dorian a precizat că ar dori, cândva, să înfieze un copil. Nu contează dacă va avea sau nu „copilul său”, ar face-o și așa.

Principalul motiv ar fi dorința sa de a fi alături de cât mai multă lume în jurul său, iar ajutorarea unui micuț dat în grija statului pare că reprezintă unul dintre scopurile sale pe termen lung.

Inspirația acestei alegeri vine din „înfierea” câinelui său, Cheluțu, la care, de asemenea, ține foarte mult.

„M-am gândit de foarte multe ori să adopt un copil și sentimentul și mai pregnant în ceea ce privește adopția a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu și mi-am dat seama cât de mult te poate iubi un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie.”, notează Ciao

Vezi și: Relația dintre Dorian Popa și frații Tate. Cum i-ar fi ajutat artistul să se lanseze în România: „Le-am explicat tot ce consider eu că au de făcut”

Invocând și numele Divinității, Dorian Popa își pune problema înfierii unui copil, chiar dacă va avea și „copilul său”. El sugerează o condiție, cu toate acestea, iar aceasta este „puterea financiară”:

„De foarte multe ori m-am gândit și ce ar însemna să înfiezi un copil, să adopt un copil. Și dacă voi avea și copilul meu tot mă voi gândi în continuare și la adoptat pentru că dacă Dumnezeu mă va ține la fel de puternic financiar de ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta?”

Cea mai mare frică a artistului în legătură cu acest proces este dată de procedura înfierii unui copil, despre care Dorian spune că este destul de „anevoioasă”:

„Ce mă sperie un pic este modus operandi care am înțeles că este destul de anevoios în România în ceea ce privește adopția,”

Vezi și: „Mulți oameni se și mint singuri” Ce spune Dorian Popa despre oamenii care își iau concedii. Motivul pentru care nu este de acord cu vacanțele

Cu toate astea, el nu se lasă intimidat, fiind sigur că va reuși tot ce își propune:

„dar dacă vrea Popa să adopte, ar fi bine să îl ajutați, zic!”

Cât de pus pe treabă este Dorian Popa

După cum am menționat și mai devreme, Dorian Popa este foarte mult pus pe treabă. El a lămurit acest aspect atunci când a fost în podcastul Ilincăi Vandici și a argumentat de ce nu merge în vacanțe:

„Mulți oameni se și mint un pic singuri când pleacă în concediu și spun că se relaxează. Dacă ar sta să facă un calcul foarte atent între bucuria obținută și stresul survenit întoarcerii din concediu și debalansării financiare care urmează după un concediu, s-ar putea să nu fie chiar raportul pe care îl așteaptă. Plecăm în concediu, dar nu ne gândim la ce se întâmplă după (...)”, a spus el, în cadrul podcastului Ilincăi Vandici

Vezi și: Dorian Popa își răsfață mama. Ce trebuie sa facă femeia pentru ca vloggerul să-i alimenteze cardul: „Ăsta e cel mai frumos cadou”

 

Data: 29 sep 2023, 22:20
Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: cat castiga dorian popa  Dorian Popa  dorian popa adoptie  dorian popa podcast  hatz residence 

Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Ion Roxin

Actorul Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Cele 3 cancere care dau metastaze cerebrale. Testul care îți arată dacă ai metastaze. Vlad Ciurea: Sunt foarte periculoase. Pleacă de la o tumoare nedepistată și ajung direct în creier

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley: „Este singurul bărbat din viața mea care mi-a făcut asta” / Video

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc. Fiica lui Christian Sabbagh se lansează în muzică: „În curând va lansa prima ei melodie”/ EXCLUSIV

Irina Fodor, Alexia Eram/ sursa Instagram

Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești, pus la zid, după ce a refuzat să facă poze cu fanii: „Andra, care e vedetă internațională, s-a oprit, iar el nu a făcut-o”

Cătălin Bordea, Micutzu, captură video Youtube

Cătălin Bordea a aflat din presă faptul că Livia l-a înșelat. Cum a reacționat Micutzu când a auzit: „Era mai agitat decât mine”

Sursa foto: Andra, instagram

Andra, mesaj pentru cei care au sărit să o critice că nu știe imnul României: „Nu poți risca. Suntem oameni, avem emoții”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Dan Bittman, atac către show-urile de talente din țara noastră: „E o minciună”. A fost jurat la o astfel de emisiune

sursa foto: Elvira Deatcu, Facebook

Elvira Deatcu, poveste de dragoste ca în filme: “M-am îndrăgostit! Am simțit acei fluturași, ceva ce nu mai simțisem până atunci”

Carol Ionescu

Carol, fiul regretatului artist Șerban Ionescu, mărturisiri emoționante despre tatăl său: „Cred că ar fi foarte supărat. Îmi pare rău, tata” / Video

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Visul, al optulea mister al creierului. Ce spune Prof. Dr. Vlad Ciurea despre semnificația viselor: "Aşa apar visele premonitorii"

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, rețetă sănătoasă pentru micul dejun. Modul de preparare este unul inedit: „Astfel față de cum face toată lumea”Cele DOUĂ ZODII cu noroc în DRAGOSTE în 2024

Horoscop 2024. Care sunt zodiile avantajate de Cupidon?