Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan. Polițiștii i-ar fi suspendat carnetul și i-ar fi deschis un dosar penal
Data actualizării:
Data publicării:
Dorian Popa ar fi fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

O veste neașteptată a cutremurat showbiz-ul românesc. Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați vloggeri, dar și artiști din țara noastră, ar fi fost prins la volan, după ce ar fi consumat anumite substanțe interzise. Acesta s-ar fi aflat în Domnești, vineri seara, acolo unde solistul are mai multe proprietăți, când ar fi fost oprit de oamenii legii. Potrivit anumitor surse, celebrul cântăreț ar fi fost transportat de polițiști la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, acolo unde urmează să se stabilească exact despre ce substanțe ar fi vorba. În urma acestui incident, polițiștii i-ar fi suspendat cântărețului permisul, însă acestuia i s-ar fi deschis și un dosar penal.

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, au transmis polițiștii, conform știripesurse.ro.

Citește și: Ce salariu uriaș primește Cori, mâna dreaptă a lui Dorian Popa. Artistul aruncă bomba: „A crescut constant de-a lungul timpului”

Ce spunea Droian Popa, cu privire la consumul de droguri

Fenomenul substanțelor interzise pare că ia o amploare uriașă la noi în țară în ultima vreme, iar persoanele publice sunt și ele din ce în ce mai implicate în diferite scandaluri, care implică direct consumul de droguri. Chef Foa sau Ana Morodan sunt doar câteva dintre numele de vedete care au fost identificate recent de către polițiști la volanul mașinii lor, după ce consumaseră astfel de substanțe. Deși acum Dorian Popa s-ar regăsi și el pe aceeași listă, în urmă cu ceva timp, artistul era vehement împotriva consumului de droguri, care nu ar putea reprezenta decât o „jignire” la adresa sa.

„Știi, la mine totul se rezumă la business. Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business și am văzut zeci de cazuri, mai ales că domeniul media are parte de foarte multe vecii și am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar. Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine. Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostu` singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică mea… o serie întreagă de jigniri.”, a declarat vloggerul în podcastul realizat de Ilinca Vandici, potrivit mediaflux.

VEZI și: Dorian Popa ar înfia un copil, dacă este respectată o singură condiție. Ce îl sperie pe artist: „Dacă vrea Popa să adopte, ar fi bine să îl ajutați”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Dorian Popa  drogat  substante interzise  volan 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel