Dorian Popa ar fi fost sunat de soția lui Călin Donca. Motivul pentru care artistul a intrat în „alertă”: „Nu putem să stăm deloc relaxaţi sau liniştiţi”
Dorian Popa recunoaște că nu stă liniștit, în urma acuzațiilor aduse pe numele afaceristului Călin Donca.

Dorian Popa a ieșit în față și ar fi admis că a fost contactat de soția lui Călin Donca, afaceristul care a fost arestat preventiv, iar motivele s-ar constitui în jurul unor ilegalități fiscale. 

Artistul, ca și mulți alții, a recunoscut că a investit în una dintre afacerile milionarului român. El mai menționează că a fost contactat de soția respectivului pentru a îi spune că afaceristul nu ar fi vinovat pentru ce se întâmplă.

„Sunt două diferenţe pe care trebuie să le marchez. Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soţia domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai ştiu ce să mai cred. 

Deocamdată nu ştim ce se întâmplă acolo. Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile. Ceea ce mă face să cred totuşi că există oarecare dovezi. Înţeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzaţiile ce-i sunt aduse domnului. Însă problema ce mă frământă în mod direct este că şi dacă ar fi chestii din trecutul dânsului se pot răsfrânge şi asupra afacerilor contemporane, şi nu ne place situaţia şi nu putem să stăm deloc relaxaţi sau liniştiţi.” a spus acesta, potrivit Viva.

Vezi și: Relația dintre Dorian Popa și frații Tate. Cum i-ar fi ajutat artistul să se lanseze în România: „Le-am explicat tot ce consider eu că au de făcut”

Dorian Popa menționează momentul în care s-a cunoscut cu afaceristul român

Investiția pe care a făcut-o Dorian Popa constă în niște panouri fotovoltaice pe care a dorit să și le pună pe casă.

„Eu am plătit panourile de pe casa mea, moment în care l-am cunoscut pe Călin. Eu îmi doream să spun panouri fotovoltaice pe casă în momentul în care au explodat preţurile la curent. L-am contactat. Am cunoscut un om dezinvolt, cu vorbele la el. Că am fost sau nu un guşter nici măcar nu ştiu deocamdată, pentru că încă nu s-a dovedit nimic.

Suntem doar într-o stare de alertă, întrucât nu avem nicio informaţie. Restul investiţiei a fost achiziţia unei bucăţele de parc fotovoltaic. Am investit 24.000 euro, dar vă pot spune că sunt oameni care au investit sume sănătoase„, a spus Dorian Popa la Antena 3 CNN., notează sursa menționată.

Vezi și: „Mulți oameni se și mint singuri” Ce spune Dorian Popa despre oamenii care își iau concedii. Motivul pentru care nu este de acord cu vacanțele

De asemenea, Călin Donca ar avea și câteva afaceri în criptomonede, afaceri care capătă tot mai multă popularitate și în țara noastră.

„Eu nu cred în acest fenomen şi am căutat să mă feresc cât s-a putut de această criptomonedă. Mă depăşeşte pe mine personal. Poate alţii înţeleg, poate alţii îşi doresc şi utilizează. La un moment dat am tranzacţionat şi eu nişte bitcoin şi mi-am dat seama că nu este de mine. Nu mă pricep, nu mă interesează”, a mai spus Dorian Popa, conform surselor menționate.

A fost contactat de alți investitori

Toți investitorii care au avut legătură cu afacerile lui Călin Donca au intrat în alerta, iar Dorian Popa ar fi fost contactat de unul dintre ei pentru a afla dacă știe ceva despre întreaga situație.

„Ce pot să spun este că am luat legătura cu unii dintre investitori care m-au sunat întrebându-mă dacă am reușit să aflu ceva, dar toate telefoanele sună închise. Abia aștept să se poată lămuri într-un fel această situație pentru că, repet, având în vedere faptul că în acuzații nu am văzut nimic legat de panourile fotovoltaice de aceste părculețe mă gândesc că poate avem norocul, șansa că acest business să nu fie afectat și noi, ori să ne putem recupera investiția ori să putem încasa banii.

Vă spun cu voce tare și public că sunt aici să fiu alături, așa cum am fost de Călin și am prezentat situația transparent către cei care mă urmăresc, așa voi fi alături și de cei care au declarat împotriva lui Călin. Nu știm încă despre ce este vorba, dar dacă toți cei care au investit și cu mine în echipă am fost țepuiți sau amețiți, învrăjbiți într-un fel manipulați și ne-au fost luați bănuții, aveți siguranța mea că tot cu această putere pe care Doamne Doamne mi-a dat o în comunitatea mea, mă voi ocupa. Poate nu să reușim să ne recuperăm integral investiția, dar cu siguranță cel care ne-a furat să plătească așa cum trebuie’, a mai spus Dorian Popa pe canalul său de YouTube, a notat viva.

Vezi și: Dorian Popa a împlinit 35 de ani. Ce i-a adus frumoasa zi de naștere: „Dacă muncești  și alergi pentru ce îți dorești...”

Data: 22 sep 2023, 18:18
Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: calin donca  dorian popa calin donca  dorian popa investitie  evaziune fiscala 

Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Ion Roxin

Actorul Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Cele 3 cancere care dau metastaze cerebrale. Testul care îți arată dacă ai metastaze. Vlad Ciurea: Sunt foarte periculoase. Pleacă de la o tumoare nedepistată și ajung direct în creier

Codin Maticiuc. Captură video: YouTube/Acasa La Maruta

Codin Maticiuc, despre problema fiicei sale, Smaranda: „E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley: „Este singurul bărbat din viața mea care mi-a făcut asta” / Video

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc. Fiica lui Christian Sabbagh se lansează în muzică: „În curând va lansa prima ei melodie”/ EXCLUSIV

Irina Fodor, Alexia Eram/ sursa Instagram

Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Dr. Mihail, captură video TikTok

Persoanele care nu trebuie sub nicio formă să consume alcool. Dr. Mihail, avertisment dur: „Absolut interzis. Următorul pas este ciroza”

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești, pus la zid, după ce a refuzat să facă poze cu fanii: „Andra, care e vedetă internațională, s-a oprit, iar el nu a făcut-o”

Vlad Ciurea, captură video Youtube

Ingredientul cel mai periculos pentru organism. Medicul Vlad Ciurea avertisment pentru români: „Este de aproape 200 de ori mai dulce decât zahărul!”

Cătălin Bordea, Micutzu, captură video Youtube

Cătălin Bordea a aflat din presă faptul că Livia l-a înșelat. Cum a reacționat Micutzu când a auzit: „Era mai agitat decât mine”

Sursa foto: Andra, instagram

Andra, mesaj pentru cei care au sărit să o critice că nu știe imnul României: „Nu poți risca. Suntem oameni, avem emoții”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Dan Bittman, atac către show-urile de talente din țara noastră: „E o minciună”. A fost jurat la o astfel de emisiune

sursa foto: Elvira Deatcu, Facebook

Elvira Deatcu, poveste de dragoste ca în filme: “M-am îndrăgostit! Am simțit acei fluturași, ceva ce nu mai simțisem până atunci”Cele DOUĂ ZODII cu noroc în DRAGOSTE în 2024

Horoscop 2024. Care sunt zodiile avantajate de Cupidon?