Dorian Popa, confesiuni NEAȘTEPTATE din copilărie. De ce și-a luat bătaie artistul când era mic
Data publicării:
Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care a fost bătut în copilărie de către mama sa. 

Dorian Popa și mama sa au fost invitați în cadrul emisiunii Teo Show, acolo unde au făcut dezvăluiri inedite din copilărie. Artistul a recunoscut că nu a fost cel mai cuminte copil și că a făcut numeroase năzdrăvănii. 

Dorian Popa, bătut de mamă când era mic

Mama artistului a recunoscut că îl pedepsea când greșea și uneori îl mai aplica câte o corecție. Dorian Popa a ținut să precizeze să vremurile s-au schimbat foarte mult, iar copiii sunt mai protejați în fața agresiunilor. 

„Acasă primeam o mamă de bătaie”

„Există copii extrem de bine educați care fac totul pe de-a-ndoaselea. La noi era cu datul peste cap cu leagănul. Aveam nevoie de avânt. Eu la 6 ani nu puteam să mă duc peste cap cu el. Erau două picioare fixe și balansoarul. Mi-am dat avânt din spate. Fratele meu, la 8 anișori, mi-a zis că știe el ce am de făcut. Să fac așa că mi se va așeza mâna la loc. 

Problema era alta, de fapt. Eu când îmi rupeam mâna la joacă, acasă primeam o mamă de bătaie. Lăsând caterinca deoparte, e o parte din educația care a făcut din noi oameni mai buni. Încă îmi amintesc de educația mamei”, a mărturisit Dorian Popa la Kanal D, relatează fanatik.ro

„Oare există băieți care să nu fi făcut și lucruri rele? La sfârșitul grădiniței și-a rupt mâna. Serbarea s-a petrecut cu mâna în gips”, și-a amintit și mama lui Popa.

Ce meserie și-a dorit, de fapt, Dorian Popa

Visul lui „Hâtz” era să devină bancher, iar destinul l-a împins, practic, în brațele actoriei. 

Recent, artistul a investit jumătate de milion de euro într-un complex rezidențial care îi poartă numele. Într-un interviu pentru SPECTACOLA, Dorian Popa a dezvăluit care era, de fapt, visul lui, și cum a ajuns să lucreze ca actor. 

SPECTACOLA: Ti-ai imaginat vreodată că vei ajunge să ai propriul cartier rezidențial? 

Dorian Popa: Nu, ferească Dumnezeu. Nu este un secret că eu am terminat contabilitate și informatică în cadrul Academiei de Studii Economice din București când eram puști și încă de pe băncile facultății, sincer credeam că voi ajunge bancher. Eu îmi doream foarte mult să lucrez în domeniul bancar am și lucrat în domeniul bancar la vârsta de 21 de ani înainte să intru în proiectul „Pariu cu viața”, însă nu m-am regăsit. Eu nu sunt genul care să stea la birou, nici la costum. 

Nu-mi plăcea jobul de la bancă motiv pentru care am sistat activitatea acolo și mama mea era supărată spunându-mi să-mi găsesc odată drumul în viață și mă tot întrebat ce vreau să fac și îi spuneam că nu știu. Și, într-o bună zi cu soare, că altfel nu pot să o numesc, m-a sunat să-mi spună că este un casting pentru un serial de tineri în mediul online și dacă vreau să mă înscriu că ea se gândește că asta s-ar putea să-mi placă. Eu studiasem și pianul din clasa întâi până în clasa a cincea și atunci aveam oarecare înclinație către artă și uite așa m-am dus la casting. 

Citește continuarea AICI


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  Dorian Popa  mama 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel