Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să se căsătorească, deși are o relație de 11 ani: „Stricăm frumosul”
Data actualizării:
Data publicării:
Dorian Popa a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre motivul pentru care nu dorește să se căsătorească, dar și despre planurile pe care își dorește să le îndeplinească vara aceasta.

Dorian Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenera sa de aproape 11 ani. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că atât el, cât și partenera sa, nu iau în considerare o posibilă nuntă. 

"Nu avem gânduri de nuntă, pentru că stricăm frumosul pe care-l avem avem până acum. Avem aproape 11 ani de relație și e efectiv de prisos treaba cu nunta. Sunt alții cu măritiș și divorț, care n-au rezistat 11 ani.", a declarat Dorian Popa, pentru Spectacola.

Dorian Popa are o pasiune pentru adidași

Recent, artistul a postat o fotografie pe rețelele de socializare, unde și-a făcut publică colecția impresionantă de adidași, pe care o deține. Chiar dacă nu le știe numărul exact, Dorian Popa ne-a dezvăluit care este suma pe care a cheltuit-o, până acum, pe pantofii sport.

"N-am numărat perechile de adidași pe care le am, pentru că subscriberii meu erau mai interesați de sumă, care este aproape de 40.000 de euro. Nu știu câte perechi sunt, dar o să le număr. Cred că am vreo 50 de perechi, cam așa. Nu e foarte greu de calculat, pentru că majoritatea pe care îi am în colecție sunt aproape 1000 de euro perechea." , a continuat el.

Cum se descurcă Dorian Popa fără permisul de conducere

Artistul ne-a mai dezvăluit și faptul că îi priește perioada aceasta fără permis și chiar ia în calcul ca pe viitor să rămână mereu pe scaunul pasagerului.

"Chiar acum sunt în dreapta cu soția mea, este foarte frumos să stai în dreapta. Dacă după aceste două luni o să consider că este mai bine să-mi iau o limuzină și să mă mut în spate, n-am să ezit nicio secundă, pentru că deocamdată mă simt foarte bine. Mă încântă foarte tare ideea că pot munci foarte mult atunci când nu conduc și m-am simțit foarte atras de chestia asta, pentru că îmi place să fiu cât mai eficient și atunci dac poate să conducă altul și eu să mai fac niște muncă, de ce nu?", a mai dezvăluit artistul.

"Mă hrănesc foarte mult cu energia celor din jur"

Chiar dacă spune că nu a suferit de anxietate, în această perioadă, Dorian Popa se arată a fi extrem de afectat de ceea ce se întâmplă în Ucraina. 

"Eu n-am suferit de anxietate, dar chiar mă apasă faptul că simt că oamenii suferă. Eu sunt extrem de jovial, volubil, însă mă hrănesc foarte mult cu energia celor din jur și simt acum că mă hrănesc mai greu. Nu e o formă de egoism, adică n-aș vrea să fie oamenii mai fericiți, ca să mă hrănesc eu mai ușor, dar mi-aș dori să fim din nou zâmbăreți. Sunt extrem de încântat cu ce se intâmplă în România, de când cu ridicarea restricțiilor, pentru că am avut săptămâna trecută un concert în Italia și când am văzut că toată lumea trebuia să poarte mască și abia respirai.. groaznic. Ne bucurăm de un moment extraordinar, în raport cu alte țări europene, sper să țină și ușor,ușor să depășim și treaba asta cu războiul și să revenim a normalitatea de care ma uitat cu toții.", a spus Dorian Popa.

Ce planuri are Dorian Popa vara aceasta

"Vara aceasta amân cumpărarea Lamborghinelui, pentru că nu mi se pare o decizie "busniess wise". Voiam de 1 iunie să-mi comand un Lamborghini, dar am considerat că mai bine mai aștept și mai tatonez și mai văd ce se întâmplă cu piața. Cu siguranță, până la 1 iulie trebuie să am mobilate primele două case, pentru că am deja câteva persoane care își doresc foarte mult o căsuță de la mine. Primele două trebuie să fie gata până în iulie, iar celelalte 4 până în septembrie. Deci a avea 6 case gata, a căror valoare depășește milionul de euro este mai mult decât un plan pe vara asta. Lucrez și la un nou single, pregătesc o nouă plecare în Europa pentru vlogguri. Muncă non-stop, cam așa se anunță vara 2022.", a zis acesta, pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Dorian Popa 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel