Dorian Popa, replică acidă la adresa Deliei, după ce artista i-a criticat fațetele dentare: „Măi, Delia, dar de ce tu ai...?
Data publicării:
Dorian Popa a vorbit despre dialogul pe care l-a purtat cu Delia Matache și care l-a nemulțumit. 

Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai de succes oameni din România, la ora actuală. Acesta are o carieră de succes în muzică, dar s-a lansat și în lumea afacerilor de o vreme, unde îi merg lucrurile perfect. Acest lucru i-a adus extrem de mulți admiratori, însă și critici, deopotrivă. Printre principalele întrebări pe care artistul le primește frecvent se numără și cea în care acesta este întrebat de ce a ales culoarea atât de albă pentru fațetele dentare. Ba mai mult, Dorian Popa a dezvăluit faptul că și Delia Matache i-a adresat această curiozitate, căreia i-a oferit și un răspuns. 

„Vorbeam cu Delia la un moment dat, când m-a întrebat „De ce ai dinții atât de albi”, iar eu i-am spus „Măi, Delia, dar de ce ai treningul atât de scump? Pentru că noi din asta ne hrănim fericirea, de ce, de ce, de ce. Pentru că în viață, trebuie să fii fericit, să-ți hrănești copilul din tine și dacă al meu copil reacționează la o mașină mai scumpă, la o casă mai albă sau la niște dinți din faianță, eu ce să-i spun. Ai greșit adresa băiatul meu?”, a declarat Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Dorian Popa a spus că nu ar vrea să rămâna cu ea pe o insulă pustie: „Vrea să rămână el alfa”

Cât câștigă Dorian Popa din mediul online

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa ne vorbea într-un interviu exclusiv despre câștigurile pe care le are doar din mediul online lunar. Artistul a transformat activitatea de pe Instagram și pe Youtube într-un job full time, motiv pentru care are parte de sume destul de mari. 

"Vă pot dezvălui orice. Cred că sunt printre primii influenceri care v-a arătat că nu are nicio perdea, nicio inhibiție, pentru că nu fac nimic ilegal. Veniturile sunt în felul următor: dacă vorbim de vizualizări, venit provenit numai din platformele sociale, aici cifrele sunt mai mici, pentru că România fiind mai la "coada vacii", suntem foarte prost plătiți, față de restul Europei și atunci, o medie lunară, pe Youtube ar fi un 6.000-7.000 de dolari numai din vizualizări, iar din publicitate, din content, reclame, veniturile cumulate Instagram, Youtube și celelalte platforme eu pot avea luni în care produc și 20.000 de euro, separat de cei de vizualizări, și pot avea luni în care produc și 50-60.000 de euro.", a dezvăluit Dorian Popa, pentru Spectacola.

Citește și: De la ce a pornit cearta dintre Dorian Popa și Theo Rose: „Mi s-a părut mult prea mult. Putea spune orice, dar nu asta”

Dorian Popa, mașină de aproximativ 300.000 de euro

Aceste câștiguri uriașe i-au permis artistului să-și îndeplinească recent și un vis. Acesta și-a cumpărat o mașină de lux în valoare de câteva sute de mii de euro, pentru care face sacrificii în fiecare zi, recunoaște el. 

„Este una dintre cele mai scumpe mașini de acest gen din reprezentanță, pentru că am bifat tot ce se putea acolo. E prima oară în viață când îmi iau o mașină de asta. Doar cusătura albă a costat 800 de euro. Mașina a costat 296.000 de euro. Eu în viață am făcut foarte multe sacrificii, ca să ajung unde sunt astăzi. N-am mai fost în concediu de 6-7 ani de zile, iar asta e fericirea mea. Îmi plac mașinile.”, a dezvlăluit acesta în cadrul emisiunii exclusiv VIP, de pe Prima TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  critici  Dorian Popa  fatete dentare  vedete 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel