„Dorm în frig”. Secretul Monicăi Bîrlădeanu. Vedeta are un ritual aparte: Îmi place pe rece, să fie cât mai rece
Data publicării:
Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 43 de ani, are un ritual inedit, atunci când vine vorba de somn. 

Monica Bîrlădeanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 43 de ani, actrița reușește să se mențină în formă și să arate impecabil. Vedeta spune că și faptul că doarme la temperaturi joase o ajută să-și păstreze tonusul, însă nu se bazează foar pe asta. Ea este pasionată de îngrijirea pielii și se bucură de intervențiile estetice pe care medicina le pune la dispoziție. 


„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii, modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru EGO.ro.


Deși spune că nu este adepta operațiilor estetice, prezentatoarea „Splash! Vedete la apă” a găsit alte metode prin care „ține timpul în loc”. 

„Cei care nu știu, deși sunt sigură că cititoarele voastre sunt super informate, laserele creează niște microleziuni, deci foarte-foarte mici, și aceste microleziuni stimulează colagenul, producția de colagen. În felul acesta ai o producție de colagen reală, palpabilă, vizibilă, din interior. Intrăm în anotimpul în care stimulările astea sunt foarte bine-venite pentru că nu le poți face vara, deoarece sensibilizezi foarte tare tenul”, a mai povestit prezentatoarea TV. 

 

 

Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu

În urmă cu aproximativ un an, Monica Bîrlădeanu spunea faptul că își calculează perfect numărul de calorii pe care le consumă zilnic, cu ajutorul unui program, astfel încât să fie sigură că nu dă greș deloc la acest capitol.

„Am apelat la un serviciu de calculare perfectă a meselor şi livrate acasă, cu numărul de calorii de care am nevoie. Decât să peticesc şi să am sincope în alimentaţie şi să nu mănânc corect sau prea mult, sau prostii pe la filmări, asta se întâmplă, ronțăi, am apelat la tipul ăsta de serviciu. În dimineața asta am o cremă de brânză de capră cu lipie din tărâţe şi o mică salata de castraveţi, foarte săţios.”, a declarat Monica Bîrlădeanu potrivit știrileprotv.ro

Sportul, nelipsit din viața vedetei

Mai mult, actrița spunea că din stilul de viață care o ajută să se mențină într-o formă de zile mari nu lipsește nici sportul. Chiar dacă la început nu era pasionată de alergat, pe parcurs i-a înțeles necesitatea și l-a acceptat.

„Am apelat la un antrenor personal şi pentru că lucrez foarte bine în doi, suntem în echipă nu sunt construită să alerg de una singură, îmi place în echipă, în doi în gaşcă. Îmi prinde bine pentru personajele pe care le joc. După 50 de minute de dat cu pumnii şi picioarele într-un sac, urc pe bandă şi alerg. N-am crezut în viaţa mea că o să-mi placă să alerg, e foarte multă lume care se uită la noi, detestă alergatul, înţeleg! Urc pe bandă, îmi pun căştile pe urechi, pun un documentar despre win hod şi cu asta mă păcălesc 50 de minute lejer.”,  a mai spus ea.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: interventii  monica birladeanu  Vârstă 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel