Două eliminări neașteptate la Survivor All Stars. Cine a părăsit tabăra Faimoșilor
Data publicării:
Faimoșii au pierdut încă doi concurență, în ediția de pe 8 februarie 2024.

O seară în care emoția a fost ridicată la rang de artă, iar discuțiile au atins cel mai înalt nivel. Un joc, urmat de un Consiliu în care neașteptatul a stat la colț și s-a arătat tot mai des. Un episod încheiat cu două eliminări din tribul roșu. Survivor All Stars este sezonul suprem, iar surprizele și șirul evenimentelor sunt tot mai aprige. 


”M-am săturat. Se adună frustrare în mine. Când intru în ring, știu că intru că am o șansă. Ei devin mai buni, noi ce facem?”, a declarat Cătălin Moroșanu după ce tribul său a pierdut întreaga săptămână în fața Războinicilor. De celalată parte, Iancu Sterp a ținut să sublinieze forma excelentă a echipei din care face parte, după ce aceștia au câștigat și Recompensa: ”mă simt foarte bine, odată cu victoria, a venit și mâncarea. A fost pe săturate, am mâncat până la epuizare. Echipa merge din ce în ce mai bine”.


După ce la Joc, Roxana a aflat că nu are acordul medicului pentru a intra la probă, seara s-a încheiat cu o veste dură pentru ea: ”Din păcate, unul dintre voi se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, care se pare că a recidivat și avem informații medicale de ultim moment – medicul a recomandat ca acest concurent să fie monitorizat medical și să se întoarcă în condiții normale de trai pentru a soluționa”. Astfel, competiția s-a încheiat pentru faimoasa Roxana Nemeș care a câștigat, până acum, două dueluri de eliminare. Înainte ca flacăra să-i fie stinsă, acesta a declarat: ”am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni, vă mulțumesc din suflet tuturor”.


Pierderile nu s-au oprit aici pentru Faimoși! La finalul duelului eliminatoriu, unde s-au confruntat Jorge, nominalizarea de grup și Elena Marin, trimisă de purtătorul de colan, cea din urmă a plecat și ea spre casă. ”nu e plăcut, cred că nimic nu este întâmplător. Am dat tot ce am putut, am avut emoții. Nu a fost să fie. Sunt mândră că au trecut 3 ani, am trecut prin 2 operații, am o tijă și 2 șuruburi la ligament. Mă duc acasă la familia mea, la cei care mă iubesc”, a adăugat aceasta înainte de a părăsi Survivor All Stars

Ultima ediție din cea de-a patra săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:24. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.5 puncte de rating și 30.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 18.3% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit cu emoție seara în care au avut loc cele două eliminări.   


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel