Camelia Pătrășcanu, Horoscop 10-18 iunie 2023. Două zodii sunt bulversate de Luna în scădere
Data actualizării:
Data publicării:
Celebra Lidia Pătrășcanu dezvăluie ce le așteaptă pe zodii în perioada imediat următoare. Ne confruntăm cu foarte multe provocări în perioada 10- 18 iunie.  Aflați zodiile care vor avea cele mai multe bătăi de cap săptămâna aceasta.

Două zodii vor beneficia de un detox mental, iar modalitățile pot fi sau nu pe placul celor vizați. Perioada de referință este 10-18 iunie, anunță Camelia Pătrășcanu.

 

Cel puțin două zodii, bulversate de Luna în scădere

Parametrii de timp guvernați de Luna în scădere și Mercur în gemeni (poziționare foarte importantă) pot reprezenta situații foarte frumoase, chiar extraordinare. Este o ocazie foarte rară de a scăpa de toxinele spirituale și psihice. Perspectivele asupra realității sunt sub riscul schimbării. Este perioada perfectă pentru toate zodiile să scape de anumite gânduri nefolositoare, poate chiar nocive.

Este o perioadă marcată de perspective negative, fatidice asupra sorții și vieții. Fără să fim conștienți, irosim multă energie pentru a combate fenomenul astral. Trebuie să ne luptăm pentru a înclina balanța înspre partea pozitivă.

Berbecii pot găsi soluții pe care nu le descoperă nimeni

Berbecii vor fi în fruntea grupului zodiacal în această perioadă. Prin prisma faptului că au o relație cu șefii și autoritățile, cei ce se regăsesc în zodia Berbec vor avea un detox mental. De aici, cumva, intervine și energia negativă sau presiunea. Ei pot dezvolta rezolvări acolo unde nimeni nu ar fi crezut că există. Odată trecuți de aceste momente dificile, ei vor fi sursă de inspirație pentru celelalte zodii.

Taurii au o perioadă amrcată de preocuparea muncii și a banilor, cu întrebări legate de nivelul de hărnicie și abilitățile lor. Multe dintre aceste gânduri au o bază justificată, însă există și multe altele care nu sunt fundamentate. Aceste gânduri sunt influențate de starea lor generală și de dispoziția în care se află.

Potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu, gemenii se numără printre zodiile afectate de faza de Lună în scădere. Această perioadă este caracterizată de pesimism și nemulțumire. Gemenii sunt mereu nemulțumiți de ceva și există motive reale pentru aceasta, însă focalizarea excesivă pe nedreptăți le afectează starea sufletească. Este important ca ei să elimine din mintea lor gândurile negre  și să încerce să vadă și partea bună a lucrurilor, nu doar aspectele negative.

Racii, printre acele zodii care se consideră neputincioase

Racii vor fi preocupați de diverse anxietăți, în special legate de limitările și slăbiciunile lor. Le e frică că, în cazul în care situația actuală persistă, în viitorul îndepărtat se vor confrunta cu evenimente nefericite. Ei caută în mod constant siguranță și, din acest motiv, fac calcule pe termen lung, încercând să estimeze rezultatele pentru următorii 20 de ani. Cu toate acestea, siguranța nu depinde exclusiv de calculul nostru. Surprizele apar în mod neașteptat.

Leii se numără printre acele zodii care sunt mai ales preocupate de imaginea  lor publică. Mulți se pot simți deranjați de schimbările de atitudine sau de afirmațiile pe care le vor face. Unii ar putea alege să se retragă din cauza aceasta. Leii pot face un pas lateral față de vechile lor cunoștințe. Ei fac observații negative legate de oameni, societate și timpurile actuale.

Fecioarele se angajează într-un proces de purificare mentală care se concentrează pe rolul lor în societate. Ele se gândesc la modalități de a aborda lucruri pe care nu le-au explorat anterior. Acest proces de purificare le cere să se elibereze de aspectele care le împiedică să-și manifeste măreția. Fecioarele sunt destul de pesimiste în ceea ce privește abilitățile lor și trebuie să se elibereze de gândurile negative.

Balanțele nu sunt întotdeauna de acord cu preferințele celor din jurul lor. Au ocazia să renunțe la prejudecăți, critici sau judecăți greșite pe care le făceau în trecut, precum și la repere morale eronate: ce se considera corect sau incorect.

Scorpionii sunt confruntați cu modul în care se raportează la persoanele apropiate. Pot avea percepții incorecte despre anumite persoane și pot avea surprize. Așteptările lor negative pot aduce la suprafață laturile mai puțin plăcute ale unei persoane. Chiar dacă observă cu acuratețe disfuncțiile, accentuând excesiv aspectele care nu funcționează corect, nu fac decât să întărească o situație disfuncțională.

Capricornii s-ar putea să aibă nevoie de cadrele medicale

Săgetătorii oscilează între a avea o imagine exagerat de bună sau de rea despre ei înșiși. Este important să se privească mai realist. Uneori, percepția lor despre propria persoană poate crea unele disonanțe. Pot fi fermecători fără să depună niciun efort, dar atunci când devin prea bombastici, există riscul să contrazică cu adevăratul lor farmec.

Capricornii se numără printre zodiile care trebuie să renunțe la păreri greșite sau prea limitate despre oameni, în special despre cei care se află într-o poziție ierarhică inferioară lor. Au tendința de a fi prea critici în ceea ce privește personalul medical și pe cei care se ocupă de astfel de lucruri. Astfel, ei scot în evidență aspectele negative ale acestor oameni, care în perioada 10-18 iunie 2023 ar putea fi de fapt cei de care au nevoie.

Vărsătorii, critici cu sinele

Vărsătorii se angajează într-un proces de detox mental care se concentrează asupra propriei persoane: ce nu fac sau când se laudă prea mult. De obicei, ei se critică pentru ceea ce nu reușesc să facă, pentru lucrurile unde nu vor fi capabili. Această mentalitate poate împiedica progresul lor. Este important să-și revigoreze starea de spirit într-un fel sau altul.

Peștii acordă o atenție corespunzătoare propriei persoane și doresc să fie independenți în viață. Ei trebuie, de asemenea, să scape de temeri, în special atunci când își pun întrebări despre abilitățile lor de a realiza anumite lucruri. Trebuie să elimine aspectele care îi slăbesc în loc să îi întărească. Este important să colaboreze cu persoane care au abilități diferite și care îi pot sprijini, potrivit Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel