Dragoș Dolănescu, dezvăluiri neștiute din familie, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu: ”A murit speriată de un șarpe”
Dragoș Dolănescu a făcut dezvăluiri neașteptate, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. 

Ziua de 19 martie este una neagră pentru cei care l-au iubit pe Ion Dolănescu. În urmă cu 13 ani, regretatul artist s-a stins din viață. Acesta a lăsat multă durere în urma lui. Dragoș Dolănescu, fiul cel mai al artistului, a dezvăluit un secret de familie, după decesul tatălui său. Acesta a povestit cum a murit străbunica lui, Sultana, bunica lui Ion Dolănescu, căreia regretatul artist i-a dedicat o melodie, intitulată chiar așa, ”Balada Sultanei”. Se pare că femeie s-a speriat  atunci când a văzut pe drum un șarpe, care a încercat să o muște. La scurt timp, femeia a decedat.

Dragoș Dolănescu: “Este o dramă a familiei noastre!”

Dragoș Dolănescu a mărturisit că le vorbește adesea copiilor săi despre bunicul lor, care a plecat mult prea repede dintre noi. 

”Copiii mei, Ion și Maria, întreabă de tatăl meu. Eu le povestesc copiilor mei despre familia Dolănescu, despre cântecele lui tata. De pildă, piesa Balada Sultanei vorbește despre Sultana, mama bunicii mele, Didina.

Sultana a fost bunica maternă a tatălui meu și a murit de tânără, iar mamaia Didina a rămas orfană la nici 7 ani. Este o dramă a familiei noastre! Pe vremuri, femeile se duceau la câmp sau în locurile în care munceau soții lor, să le ducă la prânz, mâncare caldă.

Sultana se ducea să-i ducă de mâncare soțului ei și a alergat-o un șarpe. S-a ascuns într-o casă, în timp ce se apropia de locul în care muncea soțul ei. El a văzut toată scena de la distanță și și-a dat seama ce se întâmplă. Străbunicul meu a reușit să omoare șarpele, care lovea în ușa casei, unde s-a ascuns străbunica mea, dar Sultana a murit de spaima pe care a tras-o!”, a declarat, pentru FANATIK, Dragoș Dolănescu.

Ce s-a întâmplat cu casa lui Ion Dolănescu

Ionuț Dolăescu și fratele său, Dragoș Dolănescu au fost la cuțite mai mult timp, după ce tatăl lor s-a stins din viață. Cei doi s-au judecat mai mult timp pentru averea primită de la tatăl lor. Se pare că acum, cei doi frați au îngropat securea războiului și au ajuns la gânduri mai bune. 

Ionuț Dolănescu a declarat că vrea să se mute în casa regretatului artist, Ion Dolănescu de pe strada Caimatei, din București. 

“Am decis să mă stabilesc în casa copilăriei mele, în casa tatălui, de pe strada Caimatei. Ca atare, am luat legătură cu un architect şi am ajuns amândoi la concluzia că locuinţa are urgent nevoie de îmbunătăţiri.

Nici nu mă miră, fiindcă imobilul are peste 100 de ani vechime, iar tata nu s-a mai îngrijit foarte tare de soarta ei în ultima perioadă a vieţii sale”, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru impact.ro.

Data: 19 Martie 2022, 11:31
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: deces  dragos dolanescu  ion dolanescu 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...