Dragoș Dolănescu, dezvăluiri șocante la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce spune despre fratele său: „Tata a murit supărat pe Ionuț. Înainte să moară, a vrut să-mi trecă mie averea pe nume…”
Data publicării:
Dragoș Dolănescu a făcut declarații neașteptate despre fratele său, la 14 ani de la moartea tatălui lor, Ion Dolănescu. 

În urmă cu 14 ani, Ion Dolănescu, unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere. Cu toate astea, încă de la moartea tatălui lor, între Ionuț și Dragoș Dolănescu a pornit un aspru conflict, pe care par să nu-l mai încheie. Dragoș Dolănescu a făcut o serie de declarații neașteptate despre tatăl și fratele său. 

Dragoș Dolănescu, dezvăluiri șocante la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu îl acuză pe fratele său că l-a supărat de multe ori pe regretatul lor tată. Totodată, acesta susține că Ionuț Dolănescu voia ca el și copiii săi să fie cei mai importanți.

'Ce a scris acolo Ionuț e adevărat. Că tata era foarte fericit pentru nașterea lui Vlăduț. Doar că tata a murit supărat pe Ionuț. El nu se ruga să aibă copii cu fata asta (Doinița, actuala soție-n.r.), pentru că el era căsătorit cu altcineva în perioada aceea.

Dintre nepoți, el i-a prins pe copiii mei mai mari, pe Maria și pe Ion. Tata nu mai era, însă, în viață când s-a născut Darius, fiul meu mai mic. De la Ionuț, tata a apucat să-l vadă născut pe Vlăduț, băiatul lui mai mare, care avea câteva luni, atunci când el a murit', a declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

Dragoș Dolănescu: „El încearcă și acum să mă minimalizeze sau să mă facă să dispar”

'Dintotdeauna, Ionuț a încercat să dea impresia că primul nepoțel a fost al lui, că tata aștepta nepoții de la el, că el era cel mai important… A încercat să dea nota aceasta. După aia, am văzut că, de-a lungul anilor, s-au făcut programe despre tata și așa mai departe. Și totul era în jurul lui Ionuț și al copiilor lui. Eu nu apar în poveste. Am văzut asta în programele de la TVR, de la TVR Chișinău, dar nu numai. El încearcă și acum să mă minimalizeze sau să mă facă să dispar… să dispară ideea că și eu sunt fiul lui tata și eu port numele Dolănescu. Iar copiii mei, la fel. E foarte interesant ceea ce el a încercat să facă. Și la fel ca restul neamului… Se poartă în continuare de parcă eu și copiii mei nu exist. Așa am văzut eu în mai multe emisiuni de televiziune, care s-au făcut despre tata. Probabil să nu-l supere pe Ionuț. Sunt acolo, pe YouTube', a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

Dragoș Dolăescu susține că tatăl său a vrut să îi treacă toată averea pe numele său, însă a refuzat. Totodată, bărbatul a precizat că părintele său era tare necăjit din cauza lui Ionuț Dolănescu, deoarece acesta ar fi dat niște articole împotriva lui, prina anul 2007, când regretatul artistul era grav bolnav. 

'În anii ăia, Ionuț dădea niște articole împotriva lui tata, că tata se îmbolnăvea rău de tot. Era prin 2007, cred. Se găsesc pe internet și acestea. Știu că tata suferea mult când Ionuț îl critica în ziare. Înainte să moară, tata a vrut să-mi trecă mie averea pe nume, dar eu nu am vrut', a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru sursa menționat mai sus. 

Citește și: Ionuț Dolănescu, nerăbdător să se mute în casa în care a copilărit. Cât au costat renovările locuinței din Caimatei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   dragos dolanescu  ion dolanescu  Ionut Dolanescu 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel