Dragoș Dolănescu ia în considerare întoarcerea în România: I-am privit cu interes pe cei de la AUR
Data actualizării:
Data publicării:
Dragoș Dolănescu nu exclude posibilitatea de a face parte dintr-un partid românesc.

Dragoș Dolănescu se bucură de un succes foarte mare în Costa Rica, acolo unde a fost ales deputat în Parlament în 2018. În curând, acestuia i se termină mandatul, iar, potrivit legislației din acea țară, nu mai poate candida pentru niciun post în politică timp de patru ani, potrivit fanatik. Așadar, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu nu exclude posibilitatea de a face parte dintr-un partid românesc.

”În Costa Rica eu am luptat pentru oamenii săraci. Am conștiința limpede că am făcut ce am știut mai bine ca să ajut. Am combătut corupția și am luptat ca în sistemul privat, să nu mai fie așa de multe taxe. Pentru că cele mai mari taxe sunt la privat, iar guvernul a vrut să mărească taxele. Și atunci oamenii din sistemul privat nu mai puteau avea mulți angajați, nici să se dezvolte. Eu am avut un partid de centru-stânga, latino-american.”, a spus Dragoș Dolănescu, potrivit sursei citate.

Dragoș Dolănescu a luptat împotriva unor legi ce erau în defavoarea copiilor

”Am mai luptat împotriva unei legi care dorea ca, la 12 ani, să îi forțeze pe copii să își aleagă sexul. Adică, dacă un copil s-a născut fată și la 12 ani vrea să fie băiat, atunci are dreptul să i se bage hormoni să devină băiat. Și invers. Eu am fost total împotriva acestui lucru.

Este o nebunie totală. Lasă-i pe copii să crească… și atunci când devin majori, vor ști cum e și cu sexul. La 12 ani sunt prea mici să le bagi idei de genul acesta în cap. Să-i învețe cum se reproduc, ca atunci când încep viața sexuală să știe ce să facă… să fie conștienți. Să nu rămână fetele gravide și să nu transmită vreo boală.”, a mai declarat Dargoș Dolănescu.

Acesta a militat și împotriva avortului

O altă lege care nu l-a încântat deloc a fost acceptarea avortului în Costa Rica. Fiul lui Ion Dolănescu se arată a fi un creștin adevărat, iar, cât timp face parte din Parlamentul acestei țări, bărbatul spune că nu va accepta o astfel de lege.

”Eu am militat și împotriva avorturilor de la bun început în Costa Rica. Sunt creștin ortodox. Am văzut că în România, ca și în alte țări, când se vorbește de avort e ca și când îți scoți vreun prezervativ. Când scoți copilul parcă scoți un prezervativ.

Ori în momentul în care se face concepția în uterul femeii este vorba de o ființă umană. Practic, omori o ființă umană, un copil nevinovat. Și patru ani m-am zbătut să nu treacă vreo astfel de lege în Costa Rica.”, spune fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a primit propuneri din partea partidelor din România

Chiar dacă în urmă cu ceva timp a refuzat propunerile primite din partea anumitor partide românești, acum Dragoș Dolănescu nu mai exclude posibilitatea de a face parte din politica de la noi din țară.

”Acum câțiva ani am avut propuneri de la partidele din România, dar am refuzat. Dar văd că acum sunt partide interesante. Dacă există vreun interes pentru mine, cine știe, poate accept… I-am privit cu interes pe cei de la AUR cum s-au ridicat. În Costa Rica am primit oferte de la guvern, dar și din sistemul privat. Îmi place politica, îmi place să lucrez pentru oamenii și să mă zbat pentru problemele lor. Sunt creștin conservator.”, susține Dragoș Dolănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aur  dragos dolanescu  intoarcere  ion dolanescu  partide  politica  romania 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel