Dragoș Dolănescu ia în considerare întoarcerea în România: I-am privit cu interes pe cei de la AUR
Dragoș Dolănescu nu exclude posibilitatea de a face parte dintr-un partid românesc.

Dragoș Dolănescu se bucură de un succes foarte mare în Costa Rica, acolo unde a fost ales deputat în Parlament în 2018. În curând, acestuia i se termină mandatul, iar, potrivit legislației din acea țară, nu mai poate candida pentru niciun post în politică timp de patru ani, potrivit fanatik. Așadar, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu nu exclude posibilitatea de a face parte dintr-un partid românesc.

”În Costa Rica eu am luptat pentru oamenii săraci. Am conștiința limpede că am făcut ce am știut mai bine ca să ajut. Am combătut corupția și am luptat ca în sistemul privat, să nu mai fie așa de multe taxe. Pentru că cele mai mari taxe sunt la privat, iar guvernul a vrut să mărească taxele. Și atunci oamenii din sistemul privat nu mai puteau avea mulți angajați, nici să se dezvolte. Eu am avut un partid de centru-stânga, latino-american.”, a spus Dragoș Dolănescu, potrivit sursei citate.

Dragoș Dolănescu a luptat împotriva unor legi ce erau în defavoarea copiilor

”Am mai luptat împotriva unei legi care dorea ca, la 12 ani, să îi forțeze pe copii să își aleagă sexul. Adică, dacă un copil s-a născut fată și la 12 ani vrea să fie băiat, atunci are dreptul să i se bage hormoni să devină băiat. Și invers. Eu am fost total împotriva acestui lucru.

Este o nebunie totală. Lasă-i pe copii să crească… și atunci când devin majori, vor ști cum e și cu sexul. La 12 ani sunt prea mici să le bagi idei de genul acesta în cap. Să-i învețe cum se reproduc, ca atunci când încep viața sexuală să știe ce să facă… să fie conștienți. Să nu rămână fetele gravide și să nu transmită vreo boală.”, a mai declarat Dargoș Dolănescu.

Acesta a militat și împotriva avortului

O altă lege care nu l-a încântat deloc a fost acceptarea avortului în Costa Rica. Fiul lui Ion Dolănescu se arată a fi un creștin adevărat, iar, cât timp face parte din Parlamentul acestei țări, bărbatul spune că nu va accepta o astfel de lege.

”Eu am militat și împotriva avorturilor de la bun început în Costa Rica. Sunt creștin ortodox. Am văzut că în România, ca și în alte țări, când se vorbește de avort e ca și când îți scoți vreun prezervativ. Când scoți copilul parcă scoți un prezervativ.

Ori în momentul în care se face concepția în uterul femeii este vorba de o ființă umană. Practic, omori o ființă umană, un copil nevinovat. Și patru ani m-am zbătut să nu treacă vreo astfel de lege în Costa Rica.”, spune fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a primit propuneri din partea partidelor din România

Chiar dacă în urmă cu ceva timp a refuzat propunerile primite din partea anumitor partide românești, acum Dragoș Dolănescu nu mai exclude posibilitatea de a face parte din politica de la noi din țară.

”Acum câțiva ani am avut propuneri de la partidele din România, dar am refuzat. Dar văd că acum sunt partide interesante. Dacă există vreun interes pentru mine, cine știe, poate accept… I-am privit cu interes pe cei de la AUR cum s-au ridicat. În Costa Rica am primit oferte de la guvern, dar și din sistemul privat. Îmi place politica, îmi place să lucrez pentru oamenii și să mă zbat pentru problemele lor. Sunt creștin conservator.”, susține Dragoș Dolănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 09 mai, 09:43

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...