Război total între Bia Khalifa și Fulgy. Fiul Vioricăi de la Clejani aruncă bomba: "Din cauza consumului și traumelor din trecut are reacțiile astea"
Data actualizării:
Data publicării:
O nouă poveste de dragoste cu năbădăi ține, zilele acestea, prima pagină a ziarelor.  Bia Khalifa și Fulg nu se mai opresc din a-și reproșa lucruri sau de a dezvălui tot felul de detalii, mai mult sau mai puțin intime, din viața lor de cuplu.

Povestea dintre cei doi a luat naștere furtunos, a ars incandescent timp de o luna și s-a oprit la fel de furtunos. După ce, la început, își făceau declarații care mai de care mai aprinse, plănuind chiar să aducă pe lume un copil, acum cei doi se pare că au dat totul uitării și se acuză reciproc, în public, de lucruri destul de grave.

Citește și: https://www.spectacola.ro/fulgy-de-la-clejani-si-bia-khalifa-cel-mai-nou-cuplu-din-showbiz-puteti-sa-mi-spuneti-doamna-moft-cum-au-aparut-public-cei-doi-indragostiti_26270.html 

" Bine că am scăpat de săracul ăla"

La scurt timp, de la despărțire Bia Khalifa avea să facă o postare pe contul ei de Instagram, în care voia să puncteze foarte clar, care este poziția ei și cum s-a sfârșit povestea de dragoste dintre cei doi:

„Bine că am scăpat de săracul ăla. Sunt singură, regina s-a întors! Și pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine.

Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează că să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are de cât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”.

Bia Khalifa: "El este un drogat care și-a lăsat drogurile pe noptieră"

De la această postare, până la un adevărat război al declarațiilor, nu a mai fost decât un pas. Replicile s-au aprins în on-line, iar de curând tânăra a ales, să mai iasă, cu niște dezvăluiri incendiare, despre fiul Clejanilor, conform celor de la Cancan.

”Eu vreau să-mi protejez imaginea, el nu are nicio imagine, doar părinții lui au. El este un drogat care și-a lăsat drogurile pe noptieră, în timp ce eu făceam curat după el, pentru că făcea foițe…în toată casă. Și, acum, mă trezesc că Bia e geloasă! Cum să fiu geloasă? M-am rugat de Ioniță (tatăl lui Fulgy) să facem o înțelegere, să înceteze să mai vorbească despre mine. Fulgy m-a sunat și ieri, i-am zis, scrie. Mă sună, îmi trimite clipuri cu el. Fulgy nu mă interesează!” a susținut tânăra, conform aceleiași surse.

Citește și: https://www.spectacola.ro/video-cu-momentul-in-care-bia-khalifa-este-incatusata-pe-aeroportul-otopeni-fulgy-a-sunat-la-112-si-a-reclamat-ca-iubita-lui-e-batuta_26719.html

Fulgy: " Cred că ar trebui să se trateze la cap" 

În replică la acuzațiile aduse, Fulgy a hotărât să nu se lase nici el mai prejos și a ales să spună adevărul lui despre femeia, pe care, până de curând, o vedea mama copiilor săi.

„Fata asta așa s-a băgat în seamă cu mine. Mi-a fost milă, am chemat-o acasă, am încercat să o ajut, să facem lucruri, dar e o drogată, prăjită, care înjura de morți la aeroport! După ce am venit de la Milano,  ea a plecat  a două zi în Spania,  a primit 30.000$ de la unul să se ducă să se f@&ă pe acolo. A plecat, când s-a întors a vrut să vină la mine acasă, am refuzat-o o zi, două, a venit peste mine în casă cu sora ei și încă două drogate să-și ia lucrurile și au plecat. De atunci i-am zis să nu o mai văd și succes. Tot vorbește, tot face, e o scursură fata asta. Am vrut să o termin frumos că am simțit de ce e în stare, dar e o lichea. Cred că ar trebui să se trateze la cap”, a declarată fiul Clejanilor, celor de la Cancan.ro.

„La 03:30 a venit, a urlat și am dat-o afară că ea voia, nebuna, să mai stea pe la mine. Săraca asta, de nu i-am plătit tot cât a stat pe lângă mine, că sunt bărbat, nu de altceva. Ea e o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă. Despre ce vorbim… A făcut foarte urât, eu am evitat-o și ea tot vorbește despre mine că nu o bagă nimeni în seamă. Oricum e cu femei nebună asta. Ce să-mi placă la ea…Fumează în cameră ea, ca îngălata, de aia a luat amendă 500 euro”, a continuat acesta.

Vezi mai multe: https://www.spectacola.ro/bia-khalifa-copilarie-traumatizanta-tatal-ei-o-obliga-sa-manance-insecte-a-devenit-foarte-agresiv-si-cu-mine_22859.html 

Fulgy: "Din cauza consumului și traumelor din trecut are reacțiile astea"

Iar dezvăluirile lui Fulgy nu s-au oprit aici. Iritat peste măsură de reacțiile fostei sale iubite, acesta a continuat cu acuzele, la adresa ei:

„Eu sunt sincer și mereu voi fi. Am auzit de fata asta, i-am scris, am sunat-o și a rămas să ne vedem. N-am mai vorbit și, la un moment dat, ne-am intersectat pe TikTok, ne-am jucat, a fost fun. După care mi-a trimis video ăla  și am înnebunit (mi-a demonstrat că e doar imaginea vieții frumoase).

Fata aia e în depresie, are traume din trecut, mă enervez și eu și răspund răutăcios, dar n-am mai putut. Am tăcut, cât să tac? Să stau să spun despre intimitatea care a fost între noi sau ce am făcut, ce n-am făcut cu ea? N-aș fi bărbat! Într-adevăr, în vacanța din Milano am avut o discuție mai aprinsă în care ea a înjurat și a urlat pentru că este vulcanică, a venit Poliția și ne-a dat un avertisment verbal.

Din cauza consumului și traumelor din trecut are reacțiile astea. Nu e de judecat, nu râd de ea. Mi-aș dori doar să mă lase în pace,așa cum i-am și spus când a venit peste mine în casă și mi-a făcut capul calendar că de ce nu rămânem împreună. Păi tu te duci în secundă doi că ai primit 30.000 de la membru ăla?! Înțeleg că tu cu asta te ocupi, dar până la urmă eu sunt Mr.Moft.

Nu o urăsc, că n-am iubit-o

Bia a fost OK o săptămână, cât m-a ascultat. Am fost în trending, planul meu a funcționat, apoi a venit ziua ei și s-a rupt rău de tot. Nu am fost cu ea, a fost cu Șișu, sau cum îi cheamă pe ăia, pentru că știam ce se întâmplă acolo și mai ales ce fel de oameni sunt. Consumatori, inculpați, dealeri, pușcăriași. Eu evit astea, oameni buni. Am cunoscut și eu partea asta de oameni, de peste tot în România, și am învățat că nu-mi aduce nimic.

Nu o urăsc, că n-am iubit-o. Respectul meu față de ea s-a dus, dar sunt conștient că Dumnezeu ne-a născut buni pe pământ. Alegerile noastre, fie ele bune sau rele, ne definesc. Eu am ales să mă respect de când am început să fiu mai matur. Consider că mă respect în continuare lipsindu-mă de încă o fată, că femeie nu e încă, din viața mea.

Am scos și o piesă. Eu sunt bine, sunt pe vibe bun. Nu vreau să mi-l strice nimeni și mai ales oameni atât de nesemnificativi”, a ținut el să sublinieze, conform sursei citate.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bia khalifa  clejani  Fulgy  scandal 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel