Drama neștiută a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu: „Doamna Carmen Harra mi-a spus că mama băiețelului o să meargă sus la îngeri”
Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a trecut printr-o dramă care l-a marcat profund. Bărbatul a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Adriana Bahmuțeanu și-a cunoscut viitorul soț recent, prin intermediul bunei sale prietene, Carmen Harra, semn că viitorul celor doi este unul fericit, având în vedere că celebra clarvăzătoare a mai sfătuit-o pe vedetă, și în trecut, în legătură cu viața amoroasă. 

”Poți să te îndrăgostești la orice vârstă. În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Drama neștiută a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu

George Restivan este un om de afaceri româno-american. Bărbatul a trecut prin momente grele, după ce soția sa s-a stins din viață,  la 3 luni după ce l-a adus pe lume pe unicul lor fiu. Adriana Bahmuțeanu și logodnicul său au fost inviatați la o emisiune online, acolo unde bărbatul a povestit tot ce s-a  întâmplat cu soția sa. Se pare că femeia  care i-a oferit un băiat s-a confruntat cu preeclampsia. Aceasta l-a adus pe lume pe copil prematur, la 7 luni și jumătate. Ulterior, aceasta s-a stins din viață.

George Restivan a povestit  că buna sa prietena Carmen Harra l-a tenționat că urmează să se întâmple ceva rău. 

„Doamna Carmen Harra mi-a spus că o să am un băiețel, dar mama băiețelului o să meargă sus la îngeri după ce se naște el. Am luat în serios ceea ce mi-a spus. Așa s-a și întâmplat. Toți cei care o fac cu ou și cu oțet, le spun că așa s-a întâmplat”, a declarat George Restivan la Wownews.

Carmen Harra i-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu cu actualul ei partener

Carmen Harra a contribuit foarte mult la relația actuală dintre Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Steven. În urmă cu mult timp, celebra clarvăzătoare le-a prezis amândurora faptul că relațiile din acea perioadă se vor încheia, cunoscându-i chiar în același timp pe amândoi. 

„Mă bucur că am ocazia să vorbesc despre o poveste foarte frumoasă de iubire. (...) Acum 14 ani, eu vin în România după 17 ani de dispariție și particip la o emisiune cu o femeie frumoasă, superbă, Adriana Bahmuțeanu, ea fiind căsătorită cu Prigoană (n.r la vremea respectivă) și ea mă întreabă în direct, în emisiune, dacă rămâne cu Prigoană și eu spun „absolut, nu”. Tot acum 14 ani, exact în același timp când o cunosc pe Adriana, mă sună un bărbat, George, din California, și îmi spune că el s-a căsătorit și eu îi spun că soția lui va murit. În același timp îi cunosc pe amândoi”, a mărturisit Carmen Harra, pentru Antena Stars.

Carmen Harra le-a făcut cunoștință celor doi

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au logodit după doar cinci săptămâni de relație, uimind pe toată lumea cu decizia luată. Cu toate acestea, celebra clarvăzătoare le prezice un viitor strălucit împreună. Mai mult, tot ea este și cea care le-a făcut cunoștință celor doi îndrăgostiți, detaliu știut de foarte puțini oameni. Astfel, Carmen Harra spune că a fost dragoste la prima vedere între cei doi, care nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să formeze o familie. 

„Acum câteva luni, George mă întreabă dacă vreau să-mi ducă un pachet în România. Când ajunge la București îi zic: Nu vrei să te întâlnești cu asistentul meu și cu Adriana? El o urmărea cu două luni înainte de acest eveniment. Când s-au cunoscut a fost o nebunie, o atracție incredibilă”, a adăugat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 05 aug 2022, 18:49

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare