Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani
Florin Călinescu a trecut prin momente de coșmar, în urmă cu zece ani. Fiului omului de televiziune s-a sinucis, la doar 24 de ani.

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. Cu toate astea puțini cunosc dramele din viața acestuia. În urmă cu zece ani, Florin Călinescu avea să treacă printr-un moment de groază. Mai exact, fiul omului de televiziune a fost găsit spânzurat în camera unui hotel din Praga, unde se afla pentru cel mai important proiect al său cinematografic.

Tânărul avea doar 24 de ani și studiase cinematografia la ”John Moores University”, din Liverpool. Se pare că acesta se confrunta cu depresia. După moartea lui Luca au apărut tot felul de speculații legate de droguri și alcool. Potrivit libertatea.ro, autopsia medicilor a stabilit că fiul lui Florin Călinescu nu consumase droguri sau alcool înainte să își pună capăt zilelor.

Fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis, la doar 24 de ani

Potrivit apropiaților, Luca făcea tratament cu antidepresive, de la vârsta de 17 ani, după ce mama sa s-a stins din viață. 

Ana-Maria, soția lui Florin Călinescu, își trata copiii ca pe oameni maturi

Soția lui Florin Călinescu își iubea foarte mult copiii.

„Era o persoană deosebită. Spun asta nu numai pentru că despre cei duși trebuie vorbit numai de bine, ci pentru că așa era într-adevăr. În cele trei-patru minute în care am avut ocazia să discut cu ea, mi-am dat seama că este o persoană foarte veselă, sociabilă și volubilă, având și simțul umorului. În timpul pe care l-a petrecut la studio, ea a reușit să nu pară un intrus, ci o prietenă de-a noastră. Țin minte că o dată a venit cu copiii, de care era foarte atașată și pe care îi trata ca pe niște oameni maturi, prietenii ei”, a spus fostul coleg al lui Florin, Dragoș Moștenescu.

Florin Călinescu și-a pierdut, în 10 ani, soţia, fiul şi părinţii


Ana Maria Călinescu, soția omului de televziune, a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie, după ce a fost diagnosticată cu cancer la gât. La câțiva ani distanță,  părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni. Ultima tragedit din viața actorului a fost în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Potrivit informațiilor, tânărul suferea de depresie și era sub tratament, după ce mama lui s-a stins din viață.

”Nu sunt arogant, sunt doar obosit. Mi-am pierdut jumătate din familie . Nu e ușor să fii și mamă și tată. Ca să faci umor îți trebuie o anumită relaxare. Mi-au trebuit câțiva ani ca să mă ocup de copii să-i fac mari”, declara în februarie 2012 Florin Călinescu, relatează libertatea.ro

Florin Călinescu, diagnosticat cu CANCER de piele

Florin Călinescu a fost diagnosticat, în urmă cu ceva timp, cu cancer de piele, descoperind acest lucru în urma unui consult pe care vedeta l-a făcut cu alt scop. Actorul s-a dus la specialist din cauza faptului că îi apăruse ceva suspect în zona nasului, iar când  a auzit diagnosticul crunt, Florin Călinescu recunoaște că i s-au înmuiat picioarele. În procesul de vindecare a contribuit și faptul că forma de cancer era într-un stadiu incipient, putând fi tratată la timp.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu, potrivit cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 24 iun 2022, 07:45

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare