Drama NEȘTIUTĂ din familia lui Petrică Mâțu Stoian. Artistul a mai avut un frate care a murit
Data publicării:
Moartea fulgerătoare a lui Petrică Mâțu Stoian a îndoliat o țară întreagă. Puțini sunt cei care știu că regretatul artist a mai avut un frate. Nicolae a murit de la o vârstă fragedă.

Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a căzut ca un trăsnet în lumea muzicii populare, mai ales că artistul era extrem de iubit. În urma interpretului de muzică populară a rămas multă durere. Totuși, puțini sunt cei care știu că în afară de cele două surori care l-au plâns la mormânt, artistul a mai avut un frate care a murit de la o vârstă fragedă și care era mai mic decât el. 

Pe nume Nicolae, fratele lui Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață cu mai mulți ani în urmă. Regretatul artista vorbit o singură dată despre această tragedie, într-o dezvăluire pe care i-a făcut-o regretatului Aurelian Preda, la emisiunea ”Povești de viață” de la Etno TV, în 2013. Artistul nu a vrut însă să dea mai multe detalii legate de fratele lui și care au fost cauzele morții acestuia.

 

”Am avut o copilărie mai ”greoaie”, fiind născut în zonă de munte, o zonă mai vitregită și ca relief și ca bogăție. În zona noastră nu a fost colectiv, în perioada aceea, părinții noștri cu greu își agoniseau un ban pentru a ne ține. Noi am crescut 4 frați. Acum mai am două surori, pentru că fratele meu a plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească. Surorile mele se numesc Maria și Domnica. Fratele, care era mai mare ca mine cu doi ani, Nicolae… Noi am primit toți nume de sfinți, că așa am avut-o pe bunica noastră, bătrâna Domnica. Așa era atunci”, i-a mărturisit Petrică Mîțu Stoian lui Aurelian Preda. 

 

Cine a fost marea iubire a lui Petrică Mâțu Stoian

 

La două luni de la moartea marelui artist Petrică Mâțu Stoian au apărut noi detalii din viața acestuia. O vecină din satul natal a dezvăluit cine a fost prima iubire a artistului și de au ajuns să pună capăt relației. Mama lui Petrică Mâțu Stoian și-ar fi dorit ca cei doi să se căsătorească și să aibă copii. 


"Se plăcea cu o fată de aici din sat, cu Domnica. Se plimbau toată ziua împreună pe aici, pe dealuri, cu animalele. Erau colegi de clasă, din ce îmi amintesc, toată lumea credea că se vor lua. Apoi însă, Petrică a plecat din sat, după ce a terminat liceul, iar relația lor nu a mai ținut mult, se vedeau prea rar. Dar, de despărțit, cred că s-au despărțit abia când el s-a dus să muncească în mină.", a declarat vecina regretatului artisti pentru Fanatik.ro. 

Părinții lui Petrică Mâțu Stoian și-ar fi dorit ca acesta să se căsătorească cu Domnica și să rămână lângă ei, la Isverna. Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit cu Carmen, unica lui soție, de care a divorțat mulți ani mai târziu. Mama regretatului artist i-a reproșat mereu acestuia că nu a avut copii și a regretat enorm că numele Stoian nu a mers mai departe. 


"Mama lui era încântată că s-a căsătorit cu acea femeie. Spera să o facă bunică, mama lui și-a dorit foarte mult nepoți și de la el, nu doar de la surorile lui. Voia ca numele Stoian să meargă mai departe. Dar Petrică a divorțat, nu s-a mai recăsătorit și nici nu a făcut copii. Mama lui i-a reproșat până la bătrânețe asta", a mai adăugat Lia.

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: drama  frate  petrica matu stoian 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel