Drama uriașă prin care a trecut Marina Voica, după moartea fratelui său din Rusia: „Nu îmi vine să cred”
Data publicării:
Marina Voica a vorbit despre ultima rudă pe care a mai avut-o în viață, în Rusia, și care s-a stins în urmă cu un an. 

Marina Voica nu mai are nevoie de nicio prezentare. Solista este îndrăgită de majoritatea românilor, care îi fredonează și astăzi cele mai cunoscute melodii. Ce nu știe toată lumea este faptul că artista este din Rusia, de origine, iar în România a ajuns prin intermediul soțului ei român. Totuși, familia vedetei a rămas acolo, iar Marina Voica spune că a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu un an. Artista nu a putut să-și înmormânteze fratele, întrucât politica din Rusia este prea dură, iar numărul aprobărilor și actelor de care avea nevoie, era prea mare. 

„Din cauza unei politici stupide că noi, oamenii obişnuiţi, n-aveam nicio vină. Nu am putut să mă duc să-l înmormântez pe fratele meu.

Peste câteva zile va împlini un an de când a murit ultimul meu om pe care l-am avut ca rudă. Nu îmi vine să cred că a fost îngropat. Eu stau numai pe posturile rusești. Era fratele mai mare cu șapte ani, el m-a educat.

Este așa de complicat. Trebuie să știi în amănunte toată istoria. Putin este un militar. El nu este domnul Macron.

El se uită la toată povestea asta ca un militar. El are un plan de militar și foarte greu să înțelegi așa ceva. Nu-mi vine să cred că într-adevăr mor mii de oameni”, a spus Marina Voica pentru Antena 3 CNN.

Poate te interesaeză și: Marina Voica, experiență INEDITĂ, la 85 de ani. Artista a participat la o cursă „NEBUNĂ” de mașini: „Era să mor acolo”

 

Ce pensie câștigă Marina Voica

După o viață petrecută pe scenă, Marina Voica nu încasează nicio pensie de la stat. Norocul artistei vine din pensia de urmaș și de la îndemnizație, pe care i le oferă lunar Ministerul Culturii. Așadar, potrivit redactia.ro, artista beneficiază de suma de 1900 de lei, după urma fostului ei soț, care a murit în urmă cu ceva timp, medicul Viorel Teodorescu. În plus, îndrăgita solistă de muzică ușoară, mai beneficiază și de o îndemnizație de merit, în valoare de 6900 de lei. În acest sens, chiar dacă de la statul român nu primește niciun ban, Marina Voica se declară a fi mulțumită de veniturile sale. 

‘’Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș. Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit. Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața. În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea. Nu-i așa? Este cel mai mare dușman al omului. Fiecare om are câte o nedreptate pe care trebuie să o îndure. Eu îmi fac dreptatea mea, cred că este cel mai pozitiv lucru pentru care sunt iubită, pentru energie...Nu optimism, că eu nu sunt optimistă. Eu sunt poate realistă și încerc să văd lucrurile așa cum sunt’’, a declarat Marina Voica în emisiunea ‘’La Măruță’’.

Citește și: Marina Voica, despre starea de sănătate, la un an de la operația pe cord deschis: „A fost o mare cumpănă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: drama  familie  frate  marina voica 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”




pixel