„Dumnezeu te-a adus în viața mea” Cătălin Botezatu și-a găsit perechea, după 7 operații pe inimă? Cine este frumoasa studentă
Data actualizării:
Data publicării:
Cum arată frumoasa declarație de dragote pe care i-a dedicat-o. Aflați ce planuri de viitor are partenera lui Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost surprins în ultimul timp cu o tânără care pare să aibă în jur 25 de ani. Numele ei este Alexandra Doicescu și este din Constanța. Ea studiază medicina, urmând să aibă ultimele examene. Ea a participat la mai multe competiții de modă, multe dintre ele organizate chiar de celebrul designer Cătălin Botezatu. Ce a uimit publicul a fost apariția dezinvoltă a acestora în cadrul evenimentului Untold. Ei s-au pozat ținându-se în brațe, designerul fiind celebru pentru comportamentul exemplar pe care îl are alături de femeile din viața sa. Aceste apariții au stârnit curiozitatea fanilor, mulți întrebându-se dacă cei doi sunt împreună.

Vezi și: Mama lui Cătălin Botezatu i-a ales soția. Cine e femeia cu care ar fi trebuit să se căsătorească celebrul designer: „Eu cu ea am vrut să mă însor!”

Vezi și: Cătălin Botezatu a mâncat mici în foiță de aur. Cât a plătit designerul pentru această aroganță

Cu atât mai mult, Cătălin Botezatu a avut șapte operații pe inimă, ultima oară punându-și un stent, în Turcia. El a fost foarte îngrijorat pentru sănătatea sa, dar frumoasa studentă pare să-i îngrijească rănile așa cum trebuie. Ba chiar a scris o dedicație prin care a celebrat un an de când se cunosc. De menționat este faptul că mesajul original este în limba engleză.

Vezi și: Neînțelegere între Dani Oțil și mama lui, înainte de nuntă. Cu ce nu a fost de acord Doina Oțil: „Eu chiar m-am certat cu el”

Vezi și: Cum se simte Cătălin Botezatu după operația pe inimă. Cine este femeia celebră care l-a căutat din două în două minute: „Iubitul meu, regele meu, ce faci?”

Vezi și: Cătălin Botezatu comentează rochia de mireasă a Gabrielei Prisăcariu: „Nu m-a consultat în alegere”. De ce a lipsit de la nuntă

A fost familia ei și îi mulțumește pentru asta

Tânărul manechin îi mulțumește pentru existența lui în viața ei și speră că situația va rămâne așa pentru cât mai mult timp. De asemenea, Cătălin Botezatu i-a răspuns tinerei printr-un mesaj cu trei emoticoane cu inimi. Poate că unii ar spune că este o declarație foarte dramatică, deși adevărul e că nimeni, în afară de cei doi, nu știe ce se întâmplă în spatele cortinei.

„S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile. Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri. Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta! Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns!

Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, a fost declarația fierbinte a brunetei pentru Botezatu, la împlinirea unui an de când s-au cunoscut.

Vrea să fie medic

Ea provine dintr-o familie bună, tatăl fiind un reputat medic, în timp ce mama sa este avocat. Ea a spus cu ocazia unui interviu ce își dorește de la viață.

„Am terminat Facultatea de Medicină, urmează să dau licența în septembrie și rezidențiatul în noiembrie, după care îmi voi alege specializarea pe care o voi face. Aș vrea chirurgie generală.

Tata este chirurg și, în momentul de față, construiește împreună cu mine o clinică cu mai multe specializări în Constanța. Proiectul urmează să fie gata în iarnă. Eu vreau ca, după rezidențiat, să mă mut la București și să profesez”, a declarat modelul pentru Click!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: alexandra doicescu  Catalin Botezatu  paris  relatie 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel