După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”
Data publicării:
Cristina Ciobănașu este pregătită și ea să pășească în fața altarului alături de actualul partener de viață.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au refăcut amândoi viața, după relația de ani de zile pe care au avut-o împreună. Chiar dacă fanii îi vedeau pentru totdeauna unul alături de celălalt, cei doi au decis să pună punct poveștii de dragoste într-un moment neașteptat, iar astăzi par că și-au găsit cu adevărat sufletul pereche. Actorul a anunțat de ceva vreme și data nunții cu actuala sa logodnică și colegă de platou, Oana Moșneagu, care va avea loc în 2024. Astfel, spre surprinderea multora, Cristina Ciobănașu anunță acum faptul că și ea și actualul partener au discutat despre pasul cel mare. Chiar dacă lucrurile nu sunt la fel de bine stabilite ca în cazul fostului partener de viață, actrița spune că își dorește curând să pășească în fața altarului.

„Am vorbit și noi, da (n.r. de nuntă). Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru mine, pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine și confortabil unde suntem, încât nu ne grăbim nicăieri”, a mărturisit Cristina Ciobănașu, în cadrul emisiunii Extra Night Show.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au ales nașii. Este vorba despre o actriță celebră și soțul ei: „Îi iubim foarte mult”

Ce spune Cristina Ciobănașu despre despărțirea de Vlad Gherman

După cum declara recent în cadrul unui podcast, Cristina Ciobănașu a fost cea care a pus capăt relației pe care o avea cu Vlad Gherman. Actrița s-a simțit extrem de vinovată în acea perioadă din cauza faptului că toți fanii îi vedea ca formând cuplul ideal, însă, în final, după o lungă perioadă de gândire, aceasta i-a spus partenerului că-și dorește să încheie acest „basm” frumos.

„Mie mi-a fost foarte greu să spun „Nu mai vreau în relația asta”, mi-a luat foarte mulți ani. M-am simțit vinovată că nu mai vreau în relația asta. Din cauza asta, am stat și am zis că nu-s normală la cap și că trebuie să mă chinui în continuare să vreau, dar sufletul meu nu mai voia acolo. Eu eram cea care se îndoia și își punea problema că eu distrug basmul, mă simțeam vinovată că nu mai vreau să fiu acolo. Am avut și presiunea oamenilor care ne vedeau să îmbătrânim împreună.”a declarat Cristina Ciobănașu, în podcastul DilEMMA.

VEZI și: Vlad Gherman face terapie de patru ani. Cum l-a ajutat psihologul: "Am problemele mele, fricile mele".

A avut parte de multe comentarii negative

După despărțire, actrița nu a trebuit să gestioneze doar lipsa partenerului din viața sa, ci și și valul de hate venit din partea fanilor, care au pus-o la zid pentru decizia făcută. 

„Despărțirea de Vlad, care s-a întâmplat acum 2 ani și jumătate, m-a dezechilibrat mult. Au fost foarte mulți oameni care n-au înțeles sau au ales, din spatele tastaturii, să arunce cu hate. Chestia asta pe mine m-a debusolat. Mi-am dorit un pic de umbră, să zic așa.

Mi-am dorit să nu mai atrag atenția oamenilor decât cu ceea ce fac în plan profesional. Mi-am dorit să excelez din punctul ăsta de vedere și să nu mai conteze atât de mult alegerile din plan personal”, a continuat aceasta.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, gata să devină părinți. Actrița dă tot din casă: „Vlad își dorește foarte tare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel