Ea este femeia care nu a mai făcut duș de mai bine de 3 ani. Motivul pentru care nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat
Data publicării:
O femeie a șocat pe toată lumea, după ce a recunoscut că nu s-a mai spălat de mai bine de 3 ani. 

Experții ne sfătuiesc să ne curățăm lenjeria de pat o dată sau de două ori pe săptămână pentru a evita acumularea de celule de piele, transpirație și alte murdării. Cu toate astea, o femeie a îngrozit pe toată lumea când a recunoscut că nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat. Cornelia Bayley, care a făcut această dezvăluire în timp ce apărea în cadrul emisiunii Obsessive Compulsive Cleaners în 2013, locuiește într-un conac din secolul al XVII-lea, clasat în grad I, în Flintshire, în nordul Țării Galilor.

Ea este femeia care nu a mai făcut duș de mai bine de 3 ani

Ea a cumpărat conacul bacovian cu 10 dormitoare, construit în 1610, pentru 70.000 de lire sterline în 1985. Ea s-a dedicat conservării casei istorice, mutându-se acolo din Londra în urma destrămării unei relații cu un bărbat pe care l-a descris ca fiind "dragostea vieții [ei]". La momentul mutării, proprietatea era o cochilie abandonată, ceea ce a determinat-o să cheltuiască zeci de mii de lire sterline pentru a o menține în picioare. Cu toate acestea, de atunci, banii i s-au terminat și a fost nevoită să trăiască din mica ei pensie, pe care o completa organizând serate paranormale în casa ei.  De când locuia în conac, întregul loc devenise din ce în ce mai murdar, mulțumită faptului că nu făcuse curățenie decât o dată sau de două ori în tot timpul cât locuise acolo, potrivit dailymail.com

„În urmă cu 200 de ani, ar fi trebuit să fie 20 sau 30 de persoane care să aibă grijă de casă. Acum suntem doar eu și pisica', a spus Cornelia. 

Ea a recunoscut că nu mai făcuse baie de doi sau trei ani, deoarece boilerul era stricat și nu-și permitea apă caldă, dar a spus: 'În secolul al XVIII-lea oamenii nu făceau baie tot timpul, așa că trăiesc într-o altă epocă'.

Cu toate acestea, adevărata oroare, când venea vorba de curățenie sau de lipsa acesteia, se găsea în dormitor. Vorbind cu gazdele emisiunii, Hayley și Dann, Cornelia, anticar pensionară, a vorbit despre lenjeria ei de pat. Nu numai că nu o spălase niciodată, a recunoscut ea, dar credea că salteaua ei avea o vechime impresionantă de 100 de ani.  Hayley și Dann, obsedați de curățenie, au fost îngroziți de această mărturisire, precum și de starea generală de mizerie din casa Plas Tag a Corneliei.

Examinând dormitorul, Hayley a spus: "Cornelia, când a fost spălată ultima dată lenjeria de pat?".

Cornelia a răspuns: "Niciodată".

Hayley a continuat: "Nu a fost spălată niciodată? Dar salteaua? Curățați saltelele?". 

Dan a adăugat: "Cât de veche este salteaua?".

Cornelia a spus: "Ar putea avea 100 de ani, sau ceva de genul ăsta. Știți, așa trăiau oamenii cu ani în urmă - și eu încă mai trăiesc așa'.

Dorința ei de a trăi așa cum trăiau oamenii acum 100 de ani s-a extins dincolo de salteaua ei, lucru care se va dovedi dificil pentru Hayley și Dann. Cornelia a spus că au avut voie să folosească doar apă și un burete pentru a curăța casa - fără produse de curățare moderne.

Când Hayley a avertizat-o că acest lucru nu va ucide bacteriile, Cornelia a răspuns: "Bacteriile pot trăi aici, nu-mi pasă deloc". 

Într-un videoclip de pe YouTube din 2020 în care reflectă episodul, Hayley a recunoscut că această restricție o îngrijorează.

Ea a spus: "Acesta a fost primul obstacol pentru mine și, instantaneu, mi-am zis: "Asta se va duce la vale foarte, foarte repede. Pentru că mă gândeam la lucruri de genul: "Cum o să curăț toaletele astea? Ce voi folosi pentru a curăța scurgerile chiuvetelor și pentru a le pune în canalizare și alte chestii?"'.

Cu toate acestea, lucrările de curățare au fost finalizate folosind apă cu o cantitate mică de detergent. Deși Cornelia părea rezonabil de mulțumită de munca de curățare, a recunoscut că nu avea nicio intenție de a folosi baia acum imaculată.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului:   baie  curatenie  femeie 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitiv

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...