Ed Sheeran a dormit pe străzi înainte de a deveni celebru. Timp de doi ani și jumătate artistul nu a avut casă
Data actualizării:
Data publicării:
Ed Sheeran este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști internaționali. Dar puțini oameni cunosc greutățile prin care a trecut cântărețul înainte de a deveni celebru. 

Cântărețul de succes Ed Sheeran a dezvăluit că a fost un om al străzii timp de doi ani și jumătate și că a dormit în fața Palatului Buckingham din Londra înainte de a deveni celebru. Artistul a făcut aceste dezvăluiri în propria sa carte intitulată „A Visual Journey”.


"Era o arcadă în afara palatului Buckingham care are o conductă de încălzire și am petrecut câteva nopți acolo... Nu am avut unde să locuiesc în mare parte din 2008 și în tot anul 2009 și 2010, dar cumva am reușit să mă descurc", a dezvăluit cântărețul, potrivit publicației HER


La 17 ani Ed Sheeran a plecat de acasă cu doar câteva haine și chitara și s-a mutat la Londra, locul în care spera să-și facă talentul cunoscut. A dormit în stații de metrou și chiar în parcuri, a suferit de foame și spune că a avut momente în care s-a temut că va renunța. Cu toate astea, vocea deosebită l-a dus pe acesta pe culmile succesului.


"Știam unde pot găsi un pat la o anumită oră din noapte și știam pe cine pot suna în orice moment pentru a obține un etaj pe care să dorm. Faptul că sunt sociabilă m-a ajutat. Băutura a ajutat", a dezvăluit el.


Ed Sheeran a lansat la începutul anului 2011 un album intitulat "No. 5 Collaborations Project", care a atras atenția marilor artiști Elton John și Jamie Foxx. În acel an a semnat și colaborarea cu Asylum Records. 


În anul 2012 Ed Sheeran și-a început cariera și în Statele Unite. Și-a făcut apariția în cel de-al patrulea album intitulat ”Red” al lui Taylor Swift și a scris piese pentru formația One Direction. 


Dar drumul către succes a fost foarte greu pentru artist, acesta nu poate uita nici acum perioada petrecută fără casă și fără un venit. 


"Am petrecut o săptămână recuperând somnul în trenurile Circle Line", a recunoscut el. "Ieșeam și dădeam un concert, așteptam până la 5 dimineața când se deschidea metroul, dormeam pe Circle Line până la 12, mergeam la o sesiune - și apoi repetam. Nu a fost chiar atât de rău".


De asemenea, a dezvăluit că perioada în care a dormit în stradă a fost sursa de inspirație pentru cântecul său Homeless.


În anul 2012, Ed Sheeran s-a întors la Palatul Buckingham, de data aceasta pentru a cânta în fața a mii de oameni la concertul Jubileului de Diamant al Reginei.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: International
Tagurile articolului: artist  Ed Sheeran  greutati  international  om al strazii  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel