Educația pe care Ameri Nasrin își dorește să i-o ofere copilului său: „Nu o să accept orice ar vrea el”. Cu ce nu e de acord soțul vedetei / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Ameri Nasrin ne-a povestit despre cum face față rolului de mămică și despre cum vrea să-și crească băiețelul.

Ameri Nasrin a fost invitată în cadrul emisiunii ”Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola, acolo unde a vorbit, printre altele, și despre rolul de mămică, pe care l-a cunoscut în urmă cu 8 luni de zile, când l-a adus pe lume pe micuțul Nicholas. Astfel, chiar dacă băiețelul are încă o vârstă foarte fragedă, vedeta spune că a început deja să-l învețe pe cel mic ce înseamnă „nu”, explicându-i de fiecare dată când ceva nu este potrivit pentru etapa din viață în care se află.

„În familie sunt deja câteva păreri care spun că o să facă sport, mai exact fotbal. El este deja foarte atras de minge și de la 4-5 luni, fără exagerare, reacționa aparte la minge. Acum, nu știu ce să zic, nu o să zic nici că o să accept orice ar vrea el, o să-mi dau și eu cu părerea. Acum pot să zic doar atât: sunt de părere că orice lucru făcut în exces dăunează. Copilul meu la 8 luni știe de toate, vrea telefonul, nu i-l dau, la desene îl las să se uite 1 minut, două, nu vreau să-i interzic aceste lucruri. Sunt adepta parentingului modern, dar cu anumite limite. Ai voie să spui nu, copilul trebuie să știe ce înseamnă nu.”, a declarat Ameri Nasrin, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

Citește și: Cum se menține Ionela Guzic în formă, după ce a slăbit peste 10 kilograme. La ce aliment a renunțat definitiv: „Nu mănânc deloc” / VIDEO

Relația pe care Ameri Nasrin și-o dorește cu băiatul său

Chiar dacă cel mic nu a împlinit încă nici un an de zile, Ameri Nasrin este sigură de faptul că atunci când va mai crește, aceasta va fi cea mai bună prietenă a băiețelului său. Deși își dorește să-l învețe pe Nicholas să facă diferența între ce e bine și ce este rău, aceasta este, în aceeași măsură, și adepta parentingului modern.

„Eu sunt absolut convinsă că el înțelege mai mult decât cred eu. Va ști ce înseamnă nu, dar explicat de ce e nu, va ști și ceea ce e interzis, pentru că așa e normal și să înțeleagă și ce s-ar putea întâmpla dacă... Sunt adepta mamelor care discută foarte mult, mi-aș dori să vorbesc foarte mult cu el, comunicarea e foarte importantă, așa simt.”, a continuat vedeta.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Mălinei Avasiloaie de când a devenit mamă și cine a ajutat-o după naștere: „Altfel aș fi fost pusă în ipostaza în care să renunț definitiv la carieră’’ / EXCLUSIV

Lecția primită de la părinții săi, pe care și-ar dori să i-o insufle copilului său

Când vine vorba de lecțiile primite de la părinții săi, pe care își dorește neapărat să i le insufle și copilului său, Ameri Nasrin spune că speră ca băiețelul să fie la fel de familist și respectuos asemenea părinților, dar și bunicilor săi.

„Familia are un loc aparte în sufletul meu și mi-ar plăcea să țină cont de asta. Mi-ar plăcea ca familia să fie pe primul loc indiferent de ce ar face. Chiar dacă va trebui să studieze sau să lucreze în străinătate, ceea ce tăticul nu vrea, nu aș vrea să uite de familie și să știe că mama cu tata sunt acolo, să-i iubească și să-i respecte. Aș vrea să fie respectuos, asta am învățat și eu, e vorba asta „fă-te plăcut”, el are un zâmbet atât de frumos, zici că vorbește cu ochii.”, ne-a mai spus Ameri Nasrin.

VEZI și: „Am sărit calul intenționat”. Mihai Trăistariu rupe tăcerea despre cele mai controversate apariții din mediul online / EXCLUSIV


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel