Educația pe care i-o oferă Andreea Mantea fiului său: „Nu-l stresez, nu-l cert, nu-l bat la cap”. Ce apreciază cel mai mult la David
Data publicării:
Andreea Mantea este extrem de mândră de fiul său și de exemplul pe care acesta l-a „furat” de la mama sa.

Andreea Mantea se bucură din plin de toate satisfacțiile pe care i le oferă viața de mamă, chiar dacă acest statut nu vine la pachet doar cu lucruri frumoase și aduce, inevitabil, și mai multe greutăți și situații dificil de gestionat. Vedeta l-a crescut singură pe David, băiețelul de 8 ani pe care îl are alături de Cristi Mitrea, și este fericită datorită faptului că acesta a moștenit toate lucrurile bune de la ea. Astfel, vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa micuțului, care este foarte conștiincios de la o vârstă fragedă.

„Cred că sunt norocoasă că nu trebuie să-l pregătesc în vreun anumit fel, mă are pe mine drept exemplu. Avându-mă exemplu am senzația, nu că e al meu, dar am senzația că este un copil extraordinar de bun. El nu pleacă la joacă, la plimbare, dacă știe că nu și-a terminat ce avea de terminat. Este foarte conștiincios, este foarte muncitor.”, a declarat Andreea Mantea, potrivit unica.

Citește și: Leacurile băbești la care apelează Andreea Mantea. Vedeta nu vrea să dea banii pe branduri: „Nu există cum îți lasă pielea”

Nu pune deloc presiune asupra fiului ei

Mai mult, Andreea Mantea spune că nu este deloc o mamă cicălitoare și nu obișnuiește să pună presiune în niciun fel asupra celui mic. Astfel, chiar dacă vedeta nu obișnuiește să-și bată copilul la cap, cel mic știe întotdeauna ce are de făcut, motiv pentru care mama lui este extrem de mândră de responsabilitatea pe care David a reușit să o obțină până la vârsta de 8 ani.

„Nu-l stresez, nu-l cert, nu-l bat la cap. Nu sunt genul acela de mamă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt pusă în situația asta. Nu mă bag, nu intervin absolut deloc. Sunt măgulită când îl văd cum se comportă, ce responsabilitate are. Mă bucur că sunt un exemplu pentru el.”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Andreea Mantea, complet nemachiată. Cum arată tenul vedetei fără machiaj, la 37 de ani

Încearcă să nu-și dezamăgească sub nicio formă fiul

Cariera în televiziune nu este deloc una ușoară, iar Andreea Mantea poate confirma oricând acest lucru. Este prezentă pe micile ecrane de ani de zile, astfel încât, de-a lungul timpului, vedeta spune că a făcut diferite sacrificii, care i-au „furat” mai multe momente ce puteau fi petrecute alături de cei dragi. Astfel, aceasta mărturisește că nu vrea să repete greșelile din trecut și cu fiul său, care nu trebuie să simtă nicio lipsă, din acest punct de vedere.

„Au fost momente în care nu am fost lângă el și m-a dărâmat. Încerc să fac tot posibilul să nu-l dezamăgesc pentru că sacrificiile astea costă foarte mult la un moment dat. Se adună și îți stau așa pe suflet, pe inimă, atârnă destul de greu. Nu vreau asta cu el, cu toate că eu am rănit-o pe mama lipsind de la multe sărbători sau evenimente importante pentru ea. Arta cere sacrificii și mie îmi place arta asta.”, a mai spus Andreea Mantea.

VEZI și: Andreea Mantea, motivul pentru care a ales o școală privată pentru fiul său: „Doamna i-a spus să stea jos”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Mantea  david  educatie  fiu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel