Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Drăgușanu și-a înscris fiica la o școală de stat, deși își permite una privată. Iată pledoaria vedetei pentru decizia sa, dar și care sunt valorile pe care își dorește să i le transmită fiicei sale. 

Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea  FRESH by UNICA, unde a vorbit despre fiica ei. Vedeta își crește singură fetița, după divorțul de Victor Slav, și spune că este extrem de fericită că are parte de ajutorul mamei sale în educarea celei mici. De asemenea, ea a dezvăluit că se consultă întotdeauna cu tatăl fiicei sale în deciziile privind creșterea micuței. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Întrebată dacă îi oferă fiicei sale tot ce ei i-a lipsit în copilărie, Bianca Drăgușanu, vedeta Kanal D2, a afirmat că încearcă să-i îndeplinească toate dorințele micuței Sofia, dar totuși are câteva reguli stricte de la care nu se abate, printre care se numără educația. Vedeta a luat decizia ca fiica sa și a lui Victor Slav să urmeze cursurile unei școli de stat și a explicat motivul acestei alegeri, deși ar fi avut posibilitatea să o înscrie la orice școală privată. Mai mult. prezentatoarea TV mărturisește că își dorește să o pregătească pe micuța Sofia pentru a deveni o femeie puternică și independentă, care să se descurce în viață.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

 

„Momentan, da, când va fi adolescentă va trebui să și le facă singură (n.r. dorințele). Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă face la fel. Am „N” exemple de copii care ai fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua. Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta? Eu la 6 ani stăteam cu cheia de gât în fața blocului. Mă lăsa mama și pleca la serviciu, eram cu sora mea, stateam în vacanță în fața blocului, n-aveam școală privată. Dacă eu sunt un om sănătos la cap sunt sigură că și ea va reuși în viață pe același sistem”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea FResh by Unica.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

 

Bianca Drăgușanu a avut o copilărie grea


Bianca Dragușanu încă se luptă cu traumele din copilărie. Fosta soție a lui Victor Slav vine dintr-o familie dezbinată. Părinții ei au divorțat înainte ca ea să intre în clasa 1, apoi a rămas cu tatăl său, unde a crescut într-o cameră mică, fără posibilități financiare. 

„Am avut o copilărie atipică și nu cred că mi-am trăit copilăria în adevăratul sens al cuvântului, cu Crăciun, cu sărbători. Părinții mei au divorțat când eu eram foarte mică. Eu am ales să plec cu tatăl meu, nu începusem clasa întâi. Am crescut într-o singură camera.

 

Am fost un copil foarte amărât. Tatăl meu, fiind bărbat, mi-au marcat câteva experiențe, tatăl meu nu prea le avea în ale comunicării.  Îmi aduc aminte foarte multe detalii, cum am stat patru ierni la rând cu aceeași pereche de bocanci care erau dezlipiți și că să nu mi se ude ciorapii, îmi punea pungă peste șosete. Am avut o copilărie foarte grea. Dormeam îmbrăcată pentru că era foarte frig și cum îmi promiteam că atunci când o să fiu mare o să mi ajut părinții și o să fiu împlinită din punct de vedere financiar.


A fost prima oară în viață mea când m-am simțit la pământ, sufletește și material. Eram un copil la început de drum, începeam primul an de școală și atunci mi-am lipsit nasul de geam, într-o încăpere în care nu era nici un brad de Crăciun, deși era Crăciunul, și atunci mi-am propus că viață mea se va schimbă. Atunci mi-am spus: „Voi nu știți cine sunt eu acum, dar veți știi cu toții și nu voi știi eu cine sunteți voi”,  a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea moderată de Mihai Ghiță de pe contul de Youtube theXclusive. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  fiica  mama  scoala  sofia  victor slav 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel