Edward Sanda, refuzat de Connect-R. Care este motivul pentru care artistul nu a vrut o colaborare cu soțul Cleopatrei Stratan: „I-am trimis trei sau patru piese”
Data actualizării:
Data publicării:
Edward Sanda a povestit cum a ajuns să fie refuzat de către Connect-R.

Edward Sanda s-a născut în data de 11 iulie 1997, la Caracal. Pasiunea lui Edward pentru muzică a apărut încă din copilărie, la 10 ani începând să cânte ca toboșar în mai multe formații de muzică rock. Dorința de a cânta la mai multe instrumente l-a determinat să studieze singur și astfel a descoperit, treptat, frumusețea fiecărui instrument. De atunci, Edward a participat la mai multe concursuri și festivaluri de muzică, iar acum se numără printre cei mai promițători artiști români ai noului val.

Cu toate astea, artistul și-a dorit foarte mult să colaboreze cu Connect-R, însă acesta l-a refuzat. Edward Sanda le-a povestit fanilor că i-a trimis mai multe melodii, însă niciuna nu a fost pe placul său. 

"Uite imi doresc o colaborare cu Connect-R. Pâna acum i-am trimis trei sau patru piese, nu mai știu, dar mi le-a refuzat.", le-a povestit Edward Sanda fanilor.

Care a fost motivul pentru care Connect-R nu a vrut o colaborare cu Edward Sanda

Edward Sanda i-a trimis mai multe melodii lui Connect-R, dar se pare că nu au fost pe placul artistului. Cu toate astea, Connect-R i-a explicat lui Edward Sanda că îl așteaptă și cu alte opțiuni, semn că este deschis la o colaborare. 

"Mi-a zis că nu le-a simțit. Omul mi-a zis că nu le simte pe asta dar mai așteaptă. O să-i mai trimit. Cu el chiar îmi doresc!", le-a mai spus Edward Sanda fanilor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună

În urmă cu aproape jumătate de an, cei doi au devenit oficial soț și soție. Chiar dacă până în acel moment, Cleopatra și Edward Sanda au avut o relație la distanță, artista fiind din Republica Moldova, aceștia au luat în final decizia de a se muta împreună, la București.

„Ne-am mutat, nu mai e stres că suntem la distanță, am scăpat de distanță, ne-am relaxat din punctul ăsta de vedere. Mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc. Bucureștiul este locul în care lucrez la carieră, aici am studioul, suntem aici împreună. Bucureștiul este nucleul carierei mele. Fiind aici îmi e mult mai ușor să monitorizez lucrurile”, a declarat Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni tv.

Cleopatra Stratan și-a păstrat numele după nuntă

Artista a declarat că și-a păstrat numele de familie, pentru că toată lumea o știe așa și consideră că nu era nevoie neapărat să se treacă la numele de familie al soțului ei.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda, potrivit spynews.ro


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Connect-R  edward sanda 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel