Edward Sanda, supravegheat atent de socrul său: Pavel Stratan a presimțit că o să fie ceva
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit despre relația lor.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți deja de un an de zile. Chiar dacă la început se întâlneau doar în scopuri profesionale, treptat, cei doi au început să se placă reciproc. Totuși, actualul socru al artistului a presimțit de la început faptul că va fi ceva între ei.

„La început, erau mai mult întâlniri legate de jobul nostru. Ne vedeam la studio, la emisiuni, filmări, etc. Pavel Stratan a presimțit că o să fie ceva între noi, dar nu stătea în permanență cu noi”, a povestit Edward Sanda, potrivit EGO.ro.

Lui Edward Sanda nu i-a fost teamă de Pavel Stratan

„Noi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult unul de altul și treptat ne-am dat seama că putem fi mai mult decât prieteni. Lucrurile s-au legat ușor-ușor, inițial ne-am întâlnit datorită meseriei, colaboram pentru diverse proiecte muzicale, ne întâlneam la studio. Nu mi-a fost deloc teamă să o invit în oraș pentru că m-am înțeles bine cu Pavel de la început. El a avut și are încredere în noi și așa că nu s-a pus niciodată problema de frică.”, a mai mărturisit artistul.

Cum este pentru cei doi să trăiască sub același acoperiș

Recent, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună în București, Cleopatra Stratan făcând, până atunci, naveta între Republica Moldovă și capitala României.

„Atmosfera la noi în casă este normală, naturală, firească, frumoasă și plină de iubire! Sincer, nu simțim că suntem din două zone diferite!”, a povestit Cleopatra Stratan 

„De când ne-am căsătorit nu s-a schimbat nimic. A ba, DA. Acum suntem mult mai fericiți”, a completat și Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au lansat recent în afaceri

„Sincer, nu ne certăm pe dressing. Avem loc pentru hainele ambilor. Și suntem pasionați de haine amândoi. Chiar ne-am lansat recent o colecție de haine împreună, „Cledwtii”. Acest brand a luat naștere din dorința noastră de a împărtăși cu lumea pasiunea noastră pentru orice înseamnă creație. Da, facem muzică și la asta ne pricepem cel mai bine, dar de când nu îl mai așteptăm pe Ghiță, seara, la portiță, am reușit să dăm naștere acestui proiect.

Sperăm ca oamenii să îl iubească la fel de mult pe cât o facem noi. Am pus suflet în asta și am realizat cele mai frumoase produse, am ales cu multă atenție texturile, culorile și imprimeurile, ne dorim ca articolele Cledy să rămână cu oamenii cel puțin o veșnicie”, au mai declarat cei doi, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 26 apr, 21:58

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...